ftmkucuk brudi bende geçen gün hasta işlerine yönlendiridler orda sordum. Normal doğum 7.500 sezeryan 10.500 dedi ama saçma geldi bana. Telefonda aradıgımda spinal sezeryani 8.500 diyordu. Nasıl oluyorda herkese farklı soyluyorlar. Sağlık sigortanız hangisi?
Busratkn Ebrugy bilge hastanesine gidiyorum ben oğuz güler doktorumun adı çok ilgili çok memnunum muayene ücreti 210 tl normal doğum 3.500 istedi sezeryan 4.500 bence bilge hastanesine gidin
Mucizemiizz Ebrugy @Hlalcg Ben Ulus Liv hastanesine gidiyorum doktorum orda oldugu icin ama Dilsad Hocayi cok uzun suredir Instagram’dan takip ediyorum arkadasim da dogumunu kendisinde yapti bizzat deneyimledim nazli biri olmasina ragmen cok memnun kaldi fiyatlari hakkinda bilgim yok ama benim gittigim hastaneden daha uygundur kesinlikle
Ebrugy Eda92 acıbadem de sigorta geçiyor mu yani şuan kontrollerine gidince ne kadar muayene ücreti veriyorsunuz
giomari ebrkrsk ebrkrsk merhaba bende Nurhan hanıma başladım ancak doğum ile alakalı henüz konuşmadık normal doğum yanlısı mıdır
ebrkrsk giomari Şuan 29 haftalığım bizde doğum hakkında daha hiç konuşmadık artık bundan sonra belli olur herhalde bende arkadaşlarımın tavsiyesiyle gitmiştim kendisine memnun kaldım. Kontrollerde bilgi alırsam size de söylerim