Papatyannesia Kızlaaarr eşimin iş arkadaşları eşleri ile birlikte iftardan sonra çaya gelecek. Hepsi bizi çok iyi ağırladı iftar davetinde. Ben son ayımda olduğum için ve küçük çocuğum olduğu için çaya davet edebildim. Yemekten hemen sonra olacağı için ne hazırlayacağım akıl verinn
Deletedmom73711 Papatyannesia Nasılsa yemek yiyip gelecekleri için tatlı, çerez, kurabiye tarzı şeyler ikram edebilirsin canım. Eğer yemek yemeden gelselerdi çayın yanına kısır falan yapardın ama gerek yok bence
PrensesFiona Papatyannesia bir tatlı bir tuzlu kurabiye, ağlayan pasta, nefis yemek tariflerinin dondurucu böreği var o çok güzel hem önceden yapıp vakit kazanırsın yanına da çerezler. Hatta kurabiyeleride hazır alabilirsin. Ya da üç malzemeli un kurabiyesi tarifi var çok kolay onu yapabilirsin.
Vicibici Papatyannesia pratik bir börek sigara böreği, patatesli börek veya peynirli olabilir. Kurabiye çeşitleri ve tatlı, daha sonra kuruyemiş ikram edebilirsin veya meyve olabilir ☺️
Papatyannesia Deletedmom73711 @PrensesFiona bayram için yaprak filan saracağım bir gün önceden sarıp onlarada ikram etsem ağır olmaz değil mi 🤔
PrensesFiona Papatyannesia gayet güzel olur bence hamile ve çocuklu olduğun için kolay şeyler yazdım ben 😊yoksa yaprak sarmanın her türlü gideri var 😋
Deletedmom73711 Papatyannesia Güzel olur canım tabak başına 3-4 tane koyarsın işte, kendini de çok yorma tok olurlar zaten Maksat kuru kuru çay içmesinler 🥰
zeylifestyles Yaprak sarması, ıslak Brownie kurabiye, milföyden minik börek bir tane koyarsın. Ekstra çerezliklere de kaliteli kuruyemiş alın zengin görünsün. Meyve tabağı da yapabilirsiniz bunlardan sonra