Poyras Kızlar bu zamana kadar ya lekenme ya kanama ya kusma bulantı halsizlik uyku hali yaşadım ya da çok acıkma şimdi hiç biri kalmadı unutuyorum artık hamile olduğumu sizdede böylemi 🤭
Angel_ela1 Poyras hamilelikmişim balayına gelmiş bulunmaktasın 6. Aya kadar tadını çıkar sonrası yine şikayetler artıyor 😂😂 ben tadını çıkaramadım evhamdan dolayı sen çıkar bari 😂
_momy_ Poyras oh maşalllah canım 🧿🧿🧿 benim 26 haftam ara ara bulantı kusmam tiksintim devam ediyor üstüne ayaklarım ödem şişiyor uyuyamıyorum dönemiyorum kasık ağrım mife yanmam çok belirtiler bende
izobellaaa-_- Poyras bende hiç bişi yaşamadım hala da hamile gibi değilim karnım çıktı sadece cinsiyet erkek
Pirayeee Poyras yaa şuan bu yazdığına tutundum darısı başıma 😅 bulantım devam ediyor, halsizlik acıkma ama yemek yiyememek hersey var
Asil_hatun Poyras darısı başıma inşallah ben çok kötüyüm kusma hasizlik baş ağrısı 4 gün hastanede yattım çıktım.simdj yine ayni yaşamaktan bıkmış bir durumdayım 2 oğlum var yemek bile yapamıyorum onlara
Edabykl Poyras 17+4 uz bizde 2 gun prilami kullanmim dedim yavas yavas birakim ama yok 2.gun sonunda felaket kustum ve kusarkende kendimi cok kasmışım yuzumdeki tüm damarlar catladi yuzum oldu benek benek yavas yavas geciyor 😂🤭