turefb Bebişim doğdu bu sabah çok şükür. Çok çok rahat geçti, emzirdim de güzelce, yanımda şimdi uyuyor, Allah herkese bu duyguyu tatmayı nasip etsin inşallah kızlar🥰 korkulacak stres yapacak hiç bir şey yokmuş 😅
Cannsu8 turefb Doğum süreciniz nasıl geçti bende sezaryen düşünüyorum ilk gebeliğim merak içindeyim 🥰
Mucizemiizz turefb Hayırlisyla buyutun İnsAllah ne guzel🤲 Bende spinal anestezi dusunuyorum biliyorum uyusturuluyor ama bazilari acimadi ama yaptiklari islemleri hissettim diyor boyle bi durum oldu mu?
turefb Minianne04 inan hiç korkulacak birşey yokmuş, girmemle bebeğimin doğması bir oldu, hiç birşey anlamadım☺️ Ben de çok korkuyordum ama boşuna kendi kendimi korkutmuşum. İğnesiydi yürümesiydi sondasıydı hiç birinde öyle acı çekmedim çok şükür
turefb Cannsu8 ameliyathaneye girmemle bebeğimin doğması bir oldu, hiç birşey anlamadım☺️ İğnesiydi yürümesiydi sondasıydı hiç birinde öyle acı çekmedim çok şükür, tabi ilk yürümede biraz ağrıyor ama o kadarcık da olsun yani, öyle dayanılmayacak hiç bişey yok😅
turefb Mucizemiizz yani şöyle dokunulduğunu evet hissediyorum ama ne yaptıklarını inanın hiç anlamadım bile. Ne ara kesti ne ara dikti ne ara bebeği çıkardı hiç anlamadım bişey ☺️