Ayseakbulut Kızlar bugün tam 15 haftalığız ve bugün doktora gittim muayene için cinsiyeti sorduğumda doktorum söyledi .Bu hafta dan sonra değişme olur mu dedim olmaz kesin dedi . Sizce değişme vs olur mu cinsiyette?
Yildizparlak Ayseakbulut canım ultrasonda görüntü var mı genelde detaylıya kadar değişebilir diyorlar
Esra-uslu Ayseakbulut ay canım valla bende senin gibiyim değişir mi korkusu var alışverişte yapamıyorum kaldım ortada 🤣🤣🤣
Pyrz_07 Ayseakbulut bende 15. Haftada öğredim 19 haftalıkken de kız dedi detaylıya girdim orda da kız dediler 25 haftalıkken tekrar sordum yine kız dedi doktorunuz iyiyse değişmez kesin dediyse bide
Hapyymami55 Ayseakbulut 30 a kadar sorucam doktor bana her seferinde kız diyor ama ben yine emin olamıyorum nedense
Mucizemiizz Ayseakbulut Benim kide ozel ama.tabi bu doktorunuzun deneyimiyle alakali bana doktorum 10. Haftada da kiz demisti ama 12 de kesinlestirdi
EssoSavve Ayseakbulut valla ablama 7 ay boyunca kız dediler 7. Ay kontrolünde aman erkekmiş dediler 🙄 Bi dünya hediye almıştım hep değiştirdim rica minnet kendimde de bekledim illa alışveriş yapmak istiyorsam beşik falan aldım 😁 34 olduk çantasını mecbur hazırladım en son yine kız dediler 🥰 Sağlıkla gelsin bebişlerimiz inşallah 🤲🏻
Ayseakbulut Mucizemiizz benim ilk kez bu haftada söyledi zaten içime hep kız doğmuştu ve sürekli erik yiyorum 😂
Irem88- Ayseakbulut burda değişenleri okumasaydım hiç şüphem olmadan doktoruma güvenirdim kızımı 12 haftalıkken bildi şimdiki hamileliğimde 12 haftada yüzde olarak söyledi 16 da net dedi ama hala içimde bi korku var değişecek diye 😅burası sağolsun baya şüpheci yaptı cinsiyet konusunda
Demhat Irem88- bence de bu grup şüpheci yaptı beni de. 22. Haftada erkek demesine rağmen hala içim rahat değil burası yüzünden