Gnc27 Tatlı yemek Bebeğe kilo yapar mı?bunu merak ediyorum .sütlü tatlılar kurabiye vs..37+5 olduk artık sağlıklı beslenmeyi geçtim canım acayip tatlı istiyor devamlı ..ben de biraz tatlıya sardım bu yüzden ..
Deletedmom7373700 Gnc27 bebeğe değil ama size fazlasıyla kilo yapar. Son haftalar bide şekerinizi de yükseltebilir. Sağlıklı değil
Gnc27 Deletedmom7373700 Evt sağlıklı değil haklısınız dikkat ediyordum,şeker var zaten hipoglisemi var yani ..zaten çok çok kilo da aldım ama hiç bu kadar istememişti canım..vücudumun enerjiye mi ihtiyacı var anlamadım 😔
Deletedmom7373700 Gnc27 bence tüketmemeye çalışın: son haftalarda sanırım kilo alımı daha hızlı oluyor. Zaten şekerde varmış dikkat etmek lazım. Bebeğe kilo yapacak başka şeyler tüketip tatlıyı olabildiğince azaltmak en sağlıklısı olur
Gnc27 yabansena erkek 😌aslında ben en basından beri tuzlu aseriyorum daha çok ..ama son haftalar tersine döndü 😊
yabansena Gnc27 ☺️ Ben kızlarda hep erik falan aşermiştim bu hamilelikte gözümün önüne tatlılar geliyo ☺️ Ondan merak ettim.