22lavantam Bayanlar, kendi arabamızla bi süre sonra uzun yolculuk planlıyoruz. Hamilelikte rahat edilmesi açısından “şunları mutlaka yanında bulundur” diyeceğiniz şeyler varsa bekliyorum (19 haftalığım) 🌺
-MinikveAnnesi- 22lavantam bol bol yiyecek 😂😂 ben yolculukta çok acıkıyorum Bir de arka koltukta uzanabileceginiz ya da rahat edebileceginiz sekilde ayarlarsanız rahat edersiniz uzun süre oturmamak gerekiyor
aylinpalaa 22lavantam bool bol su ve atıştırmalık. Ayrıca biz araba yolculuğu yapmıştık boluya gitmiştik. Yanıma yastık ve battaniye alıp arkada ara ara uzanmıştım
tennumbertenten 22lavantam doktorum pıhtılaşma olmaması için saatte bir mola ver yürüyüş yap demişti bana. Ben 5 haftalık hamileydim ve Ankara dan İstanbul a araba ile gidip gelmek zorunda kalmıştım. Bence doktorunuzdan durumunuza göre tavsiye alın.
Sedaknrg 22lavantam 22 haftalıkken memlekete 10 saatlik yolculuk yapmıştım arabamızla . 2 saatte bi durup 10 dk yürüyüş yaptım . Bol su içtim . Arada arka koltukta uzandım . Mutlaka yastık alın 2 tane biri bacak aranız için . Hiç sıkıntı olmadı. Hatta ctesi tekrar memlekete gidicez 30 haftalık oldum . Doktorum sıkıntı yok dedi yine aynı uygulamaları yapıcam . 😌🌸
Zeeynepp Bende 18 haftalığım tatile gitmek istiyorum önümüz malûm yaz ama korkuyorum uzun yolculuktan bişey olur mu tatil yerinde de sizce benim gitmem biraz abes olur mu karnımla öyle denize falan 😁😅🥰
22lavantam Zeeynepp yani hamilelikte denize giren vs çok görüyoruz bilemedim benim de ilk gebeliğim 😁
Aysnurx 22lavantam Ben hamileliğin başından beri düzenli şekilde yolculuk yapıyorum. Ankara- kocaeli arasında git gel yaparız sürekli ve yolda ön koltuğa oturuyorum yanıma ufak bir yastık alıyordum bol çerez su meyve vs stokla derim 😁Düz oturarak gitmedim rahat olmak için karnım da kasılmasın diye koltuğu hep arkaya doğru iterek genişletirim yeri geliyor ayaklarımı üzatıyorum arka koltukta daha hiç oturmadım bence ön daha rahat birçok petrolde durur yürüyüş yapar ya da biraz dolanır hava alırım sonra yolculuğa dewamke👌şuan 27.haftayız ve yarın tekrar yolculuğumuz var eğer mide bulantıların varsa ona göre tedbirli çıkarsın yola ve mutlaka rahat birşeyler giyin derim