Ben şu an 37 haftalığım doktorumun dediğine göre 2 hafta önce gittiğimde bana 34 haftalık sın dedi 37 olunca nerede sezeryan olacaksan o hastaneden gün al dedi Ben de bugün il"e gttim ilcede otryz.. gittim gün almak için doktorun bana dediği şey sen 39 haftalık sın bebeğin 3 hafta geri kilosu 2500 senin çoktan doğum yapmam lazımdı dedi Ben de doktorumun beni bu hafta da yönlendirdiğini söyleyince madem öyle onun yanında ameliyat olsaydın dedi tersledi beni bayağı çocuk için de 3 haftadır beslenmiyor dedi bayağı korkuttu beni ağladım ağlanacak Ne var bunda dedi resmen dalga geçti benimle hiçbir şey demeden çıktım oradan bir de bana dediği şey “seni ameliyatı alamam Bayram tatili mi zehir edemem” dedi geldim oturduğumuz yere takipli olduğum doktora. Oradaki doktorun bana bu kadarsın dediğini dedim dediği şey de “aaA evet 3 haftalık bir oynama var” dedi bana Ben de sinir krizi geçirdim resmen" siz bunu bugüne kadar nasıl fark etmezsiniz dedim bu kadar mı kötüsünüz mesleğinizde"dedim dedi ki “Senin acilen yarın sezeryan olmam lazım” Ben de “madem öyle alın sezeryana” dedim “alamam ameliyat günüm değil alsam bile cumartesi yokum seni taburcu edemem” dedi böyle doktorlara ne yapmak lazım siz söyleyin 😭😭😭😭 resmen hayvan muamelesi yapıyorlar biz hastalara köpek gibi davranıyorlar Ben her kontrolde kadına kovit geçirdiğimi bebeğimin sağlığını nasıl olduğunu sorduğum zaman bana “hep haftasıyla uyumlu” diyordu “korkacak bir şey yok” diyordu bugün ise başka doktorun 3 hafta geride dediğini dediğim zaman ise “aaa Evet” diyor gelde çıldırma.. dedim ki madem oyle ultrasondan bakin bebegim ne durumda.. bana dedigi sey randevusuz bakmiyorum..😠😠😠