Mylifebebis Gozde0709 mide bulantısı baş ağrısı halsizlik uykum var sürekli en ufak bi iş yaptığımda çok yoruluyorum sizde durum nedir
Senaras0604 Gozde0709 Sadece sabah bulantıları, ara sıra gelen şiddetli baş ağrıları dışında iyiyiz çok şükür 🌸
Gamzee66 Gozde0709 üzerime resmen halsizlik ve uyku yapıştı. Onun dışında bir şikayetim yok. Doktorum cinsiyeti için de erkeğe benziyor dedi, bakalım.
Busragndz7 Gozde0709 14. Haftaya giricez 2 gün sonra o deli bulantılar biraz hafifledi ama geçmedi 🤦🏼♀️ Halsizlik sürekli uyku hali devamm😁 biz bugün öğrendik cinsiyetimizi prensesmişiz ☺️
ravza13- Cinsiyeti belli olan var mı yada doktoru tahminde bulunan? Benim doktorum tahminde bulunmadı 1 ay sonra dedi
Damladamla123 Bende çok halsizlik var ama doktorum takviye hiç bir şey vermedi kan değerim iyi diye.Benim gibi kullanmayan var mı?
Naz777 Sürekli uyku hali arada kasıklarda sancı mide bulantısı ve iştahsızlık. Ama onun dışında herşey gayet iyi gidiyor çok şükür. Gerçi daha ne olsun hepsini sıraladım zaten 🤣🤣🤣
Prensannesiiiiiii Bende de bulantı var hala bide son bir iki gündr çok çabuk yoruluyorum arada kasık ağrım oluyor cinsiyetimiz belli değil bayramdan sonra doktora gideceğim inşallah