Kubos01 Sevgiiss inşallah lazım olmaz diyelim ama siz şimdiden bu şekilde beslenebilirsiniz zararı olmaz canım
Kubos01 kckelf123 sabah kaşar peyniri öğlen arasında bir bardak süt ile muz ve cevizi yiyorum akşama doğru da kabak çekirdeği
Aselsevde Kubos01 maşallah canım Dr geçen hafta banada biraz geride dedi sağlıkları yerin de olsun da kilo çok da önemli değil çünkü bnm kziimda zayıf doğdu ondan bu gebeliğimde de çok kilolu bir çocuk beklemiyrum
Naz03 Kubos01 canım geriden gelmesi nasıl oluyo ben bebegi çgrendigim gunden beri adet tarihim 1ekimken ultrasona gpre 13ekim vıkıyor yani 2hafta geride cıkıyo. Doktorlar olablr olıyo byle diyo hep gec döllenmemi yoksa benimde mi geriden geliyor
Kubos01 Naz03 benim de ilk öğrendiğimden beri 1 hafta veya 10 gün oynardı geç döllenme dedi doktor baştan beri oynuyorsa hiç korkma ilerki haftalarda yakalıyor öne bile geçiyor önemli olan gelişiminin gerilememesi
Ezgialp Ummu_osman TBeyza hanımefendinin yediklerine ek olarak yoğurt ayran ve yeşil mercimek de bebeğe kilo aldırıyor benim kızım da geriden geliyordu bu yazılanların hepsini tükettim geriden gelen bebiş hem haftasını yakaladı hem de 3420 gr doğru
Kubos01 Ezgialp aaa evet evet yogurt ve ayran hergün tükettim unutmuşum onu ama yeşil mercimeği bilmiyordum nasıl yediniz acaba
Ezgialp Kubos01 ıspanaklı yemeğini yapıyordum, ya da yeşil mercimekli bulgur pilavı yapıyordum yanında ayran ile tüketiyordum🥰
Handecik Kubos01 benim bebiş femur bıraz kısa yani ust bacak sizinde mi eski ölçümlerde kısaydı bu beslenme düzeninizden önce fl değeri
Kubos01 Handecik evet canım genel olarak hep geriydi şuan hep fl değeri önde ama babası 1,90 doktor genetik dedi