Anaadayi Yayla pirinç kullandım biminkini kullandım memnun kalmadım paketten oaketede fark ediyordur illa bazen iyi oluyo bazen tutmuyo sürekli kullanıp memnun kaldığınız markayı paylaşır mısınız? 🌼🌼🌼🌼🧸 Not: yasemin ya da kokulu türde sevmiyoruz
Srdm Anaadayi Bimde satılan Efsane markalı pirincin yeşil renkli olanı tavsiye ederim devamlı kullanıyorum çok güzel
Sevval1 Anaadayi her pakette kalite fark eder farklı parti numarası farklı hasat oluyor genelde ben reis baldo kullanıyorum çok lezzetli biraz pahalı ama iki kişi olduğumuz için çok uzun süre gidiyor
Asellinannesi0 Anaadayi kuzum marketlerde açık satılıyor ben pakettekileri sevmiyorum kullanamıyorum bence açık satın al Osmancık güzel oluyor iri olsun
Anaadayi Sevval1 reisin bakliyatlarida çok güzel bunu bı deniyim pilav için baldo mu Osmancık mi aldiniz
Bebek-C Belirli bi marka kullanmıyorum indirimde ne denk getirirsem onu alıyorum ama kesinlikle baldo olmasına ve iri taneli olmasına dikkat ediyorum. En son yayla almıştım mesela güzel de oldu pilavı. Pilavlarım da meşhurdur herkes beğenir.
Anaadayi Deletedmom73711 İnanlı hatirlayamadim şuan direk cam kaba boşalttım a101 den almistim son aldigim yayla pirinci sanırım o marketten dolayı beğenmedim bişey olmuştu yani
yabansena Anaadayi bim efsane baldo memnun kalmadıysanız a101 oba baldo deneyin. Ben a101 pirincini daha çok seviyorum.
Dogalanne Duru nun tüm bakliyatları çok güzel.. Bazen bi farklı alıyoruz sonra bin pişman oluyoruz 😉🙂
Dogalanne Anaadayi Konya da tüm marketlerde bulabiliyoruz biz🤔Bi tık pahalı diğerlerine göre ama hakediyor.Özellikle pilavda harika 👍🏻
Edabykl Anaadayi bim pirinci güzel markasi efsane olan lacivert paketli ustine pilavlık yerli pirinç yaziyor her defasinda ondan alirim cok guzel olur pilavlarim 🤭😂