hll_clm Ozgamzeoz tebrikler ❤❤❤❤ bana da dua eder misin 3 gunum kaldi benimde reglime bayram sevinci yasamak istiyorum 🤲
Kedilitazeanne1 Ozgamzeoz birinden kan almak orucu bozar ama kan vermek bozmaz. Yani gidip kanınızı verebilirsiniz :)
Ozgamzeoz Kizilkafaa normalde yarın randevum var ama kararsızım çünkü oruç tutuyorum ne yapsam bilemedim
Seda3309 Ozgamzeoz canım eğer hamileysen ilk 3 ay orucu önermiyo doktorlar bende 2 aylık hamileyim bu sene tutmadım malesef
Ozgamzeoz hll_clm ay inşallah nasip olurda bayramı sevinçle mutlulukla geçirirsin benim beklemediğim anda oldu rabbim bu duyguyu sanada yaşatsın 🤲😍
Sevval1 Zeynepk27 dimi vucüduna bişey enjekte edilmiyor çünkü bende öğrendiğimde oruçluydum koşa koşa gittin kan vermeye
Zeynepk27 Sevval1 ewet cnm sana kan verseler bozulur ama senden kan alirsalar bozmaz içine giren bozuyor çünkü çıkan değil kan çıkması sadece abdesti bozar
freuze Ozgamzeoz Okumuştum paylaşımınızı.Boş gebelikten ten kürtaj olmuştunuz sanırım. Rabbim bu bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🙏🌸 Ben de 1 ay önce boş gebelikten kürtaj oldum. Bakalım inşallah biran önce hamile kalırım 🙏🙏