ebruneco1108 Ya biz 37 haftalik olduk ve midem okadar yaniyorki yediklerimi geri cikarsam kusma hissi geliyor bisey yiyemiyorum fazla yani normalmi bu haftada böyle olmasi sizdede böylemi???
sherlock ebruneco1108 cebimde gavisconla dolaşıyodum canım reflüden 😓 yine doktoruna danış ama son haftalarda normal diye biliyorum
Deletedmom73711 ebruneco1108 Sizin yine 37 haftayken oluyormuş, ben 18 haftalık hamileyim neredeyse 10. Haftadan beri var. İlaç kullanmayıda sevmiyorum, alev alev yanıyorum. Korkudan bir şey yemeyeceğim yakında😂
BusraAltin ebruneco1108 bana buyukler son haftalarda gecer dedi ama aksine benim cogaldi Aglamak istiyorum artik sabah aksam Hep bir yanma
ebruneco1108 Deletedmom73711 ya yok siz yanlis anlamissiniz ben 5 aylik olana kadar aşırı mide bulantısı çektim tam bitti dedim mide yanması başladı hemde hep kusuyodum mide yanmasından şimdiye kadar mide yanması oldu 1 hafta felan iyiydim şimdi aşırı derecede geri geldi😭
Deletedmom73711 ebruneco1108 Oy kıyamam sizin bulantınız çok uzun sürmüş, benim şükür bulantım kısa sürdü ama yanma gerçekten beter ediyor haklısın. Doktorundan şurup isteyebilirsin