goflak [bilinmeyen] canin cektigini ye canim. Bebek olunca ille kendimizi odakliyoruz mecburuz yicez diye. Sabah bende illaki yumurta sut peynire odakladim kendimi artik tiksinmeye basladim kac aydir 😂😂 esime diyorum yumurta yemekten bebek degil civciv cikarcam artik. Bu ara tahin pekmeze agirlik verdim sende yiyebiliyorsan sekerin yoksa eger tavsiye ederim canim. Canin cektigi meyvelerden ye. Yogurt yiyemiosan mesela ayran yap ic degisiklik olsun yani canim.
Belissima cinderella 3000-3200 kg bunlar gayet normal canım. Zaten kızsa genelde bu civarlar oluyor. Erkek bebek daha iri oluyor 💓😊
Babies16 cinderella tam ideal bebek kilosu iste.3.5 u geciyor iri bebek sezeryan diyorlar.3 un altinda oluyor gelisimi yavas sezeryan diyorlar.3 nokta atisi gibi.tutturmak super ins bnmde 3 olur.sisko bebek sevmiyrm.bebis dedigin biraz bebis gibi olcak 😅
Nurce Zuhalkorkmaz2205 öyle diyorlar daha bilmiyorum 😂🙈 benim sezaryen olacak daha da erken olursa kader kısmet 😅
deletedmom351 cinderella Benim ki 3250 doğdu kedi yavrusu gibi doktor zayıf doğar dedi zaten aslında 3 kilo çok gibi görünüyor ama yanımda 4 kilo doğuranı görünce bi şaşırdım
MeltemUar İlk kızım pramtüreydi 1000 gram doğdu ikinci kızım 4 buçuk kilo hiç ortam yok😂😂şimdi 3. Oğlum da iri gidiyor diyo doktorum ama ablasının ultrason kagıtlarıyla karşılaştırıyorum daha az gidiyo.son zamanlarda bebeğe kilo aldırmak isteyen varsa buğday lapası yesin. Bilmem bilir misiniz keşkek derler heh ondan bebeğe acayip kilo aldırıyor
MeltemUar Nurce suda haşlayıp kara suyunu döküyorsun bugdayın sonra ister et ister kemik ister tavuk etiyle pişiriyorsun yada sadece istersen bugdayı hasla yogurda koy karıstır nane falan soğuk çorba gibi de içebilirsin❤️
miranbeyinmothersi MeltemUar Suleblc 5 üzer çıkan değerlede gebelik vardır canım zaten çok erken farketmişsiniz. Allahın izniyle hamilesiniz ama sakin olun birwz daha zaman geçsin inşallah güzel haberlerini alırsınız
mgmg1 Kızlar en sağlıklısı 3000-3250 civarı doğan bebek kilosu. normal doğuma da en uygun. nesi az 3 kilonun? İlle bebeklerin 4 kilo 5kg doğmasına gerek yok hem doğarken hem ilk zamanlarında eziyet çekiyor yavrucaklar da. 3000 gayet iyi bi rakam doktorum da aynısını söylüyor, arkadaşım 37.haftada sezeryanşa doğurdu 2750 o bile gayet sağlıklı mis gibi. Karşılaştırmayın şu bebeklerinizin kilolarını artık siz doğru beslenin almanız gereken besinleri alın gerisini bebişe ve Allaha bırakın yani☺️