nisamom_ Beta düşmesi gerçekten yükselmesinden daha zormuş. Benim ilk 70di Progestan başlamıştık aynı akşam kanamam oldu. Ertesi günde 24 saatte 70den 55e düşmüştü. Bi hafta sonra da sadece 40a düşmüştü. Doktor vajinal muayeneyle sol tüpte kanama alanı var dedi. Dış gebelikten şüphelendik o kadar yavaş düşünce. Düşmezse iğne ile düşürücez dedi. O gün doktorda masadan kalkarken bacağımdan aşağı kocaman bi parça düştü. Ondan da zaten 1-1.5 hafta sonrada sıfırlanmıştı. Ben şöyle bi 6-7 ay istemiyordum bebek. Eşimle o arada sadece bir kez korunmadık ve ben ne adet günümü nede yumurtlama günümü bilmiyordum doğru düzgün. Olmam gereken tarihten Bir hafta geçtim. Dedimki kimyasal düzensizlik yaptı heralde nolur nolmaz bi test alayım dedim. Pozitif çıktı. O arada da pıhtılaşma genetik testleri vermiştik. Doktora onu götericektim aynı gün 😅 Gittik doktor sonuçlara baktı anlatıyordu bende hocam ama ufak bi sorunumuz var ben hamileyim dedim. Nasıl olur daha ayın 30unda değerin 0mış ben hamile olduğunu düşünmüyorum ama bi beta isteyelim dedi. Bi yaptık 356 değer. Tabi tedbir için şuan oksopar ve duphaston kullanıyorum. Hepimiz şaşırdık 😂🤷🏻♀️