Zuhalsareelif goldumsu kanala gırmıs sancım cıkmadı hersey yolunda olabılırmıs dedı bole bısey doktor
Zeynosunannesii Zuhalsareelif benimde ilk doğumda 35te nisanim geldi 39da doğurdum te aynen olabiliyo böyle şeyler gayet normal nisanın gelmesi zaten hemen doğum başladı anlamına gelmiyo kimi bigun sonra doğuruyor kiminin ara ara hep geliyo kaç hafta sürüyor
goldumsu Zuhalsareelif çok şüküür. Demek ki nişan erken gelebiliyor. Umarım zamanında sağ salim gelir bebişiniz. Sizde bol bol dinlenin yine de kendinizi yormayın çok
Reznbzkrt Kızlar ben ayrı ayrı günlerde kahverengi lekelenmeler gördüm ama emin olamadım nişan mı değil mi
Zeynosunannesii Zuhalsareelif sancım yoktu ama 1 cm açılma çıkmıştı sonraki hafta 2 cm oldu kaldı öyle 38 bitene kadar
goldumsu Zuhalsareelif gece benimde kanamam oldu sancılarım cıkıyor suan nstdeyim 🥺 ikinci kez bağladılar umarım erken davranmaz bebiş
Zuhalsareelif goldumsu yapma ya Allahım sıfa versn bebek nasıl pekı .varya senı ole ıyı anlıyorumkı duamdasın vanm ınsallah sancın vıkmax oluyormus ole hamılelerde skntı yapma ınsallah
goldumsu Zuhalsareelif 2 saate yakın nst çekildi sancılarım cıktı baya ama düzensizdi. Suyun gelir ve ya tekrar kanaman olursa doğum başlamış demektir hemen gel dediler