Raziyetes Kızlar ben henüz oğluşuma bunları almadım ne alayım hangi marka daha güzel nerden alayım fikrinizi almak istiyorum 🥰🌺
Yavruhamsi Raziyetes ebeveyni kendi markasınınkini almıştım uygun fiyatlı çokta güzel iş gördü görüyor ona bir bakın derim
Deletedmom_33 Raziyetes Bine gelen tırnak makasini almıştım yeterli oluyor. Tarak kullanmıyorum henüz neredeyse kel çünkü doğduğundan beri oğlum
Feyza-nur Raziyetes ben chicconun setini almıştım memnunum internette daha uygun diye internetten almıştım
zeymoms Raziyetes tırnak makası ve taraklı bi set almıştım e bebekten ama sonra arkadaşımın tavsiyesi ile pille çalışan tırnak törpüsü aldım bebek için tırnak makası yerine fikir olsun size de 😊
Raziyetes zeymoms törpü daha iyi oluyorsa ona bakayım tabiki ilk bebişim olduğu için bilmiyorum hangisi iyi olur 🥹😊🌺
zeymoms Raziyetes törpü uçları farklı farklı aylık ve yaş olarak değiştiriliyor çok minikken tırnak makası kullanmam etini incitirim diye aldım benim de ilk bebeğim olcak daha kullanmadım ama arkadaşım baya bir memnun 😊
zeymoms Raziyetes tabi şimdi baktım fiyatları baya bir uçmuş herşeyde olduğu gibi böyleyken almazdım herhalde 🙄
Lulikli Raziyetes ebebektem sevi bebe set aldım gayet yeterli canım. Tarak da yine ebebeğin kendi markasını aldım. Otomatik törpüler 280-300 civarı alınca gerek görmedim ben ama bütçe varsa kesinlikle alınır
Eda4119 Raziyetes ben babyjem tırnak bakım seti aldım çantalı içinde tarak makas ateş ölçer vs var daha iyi taşınabilir hem
eslemesila Raziyetes set almak çok maliyetli geldi bana ayrı ayrı aldım daha uygun a ama daha kullanışlı şeyler aldım setin içinde çok kullanılmayan aletler var