meltemkumsal16 Sinemtaskara bende evden çalışıyorum ama o bile bunaltmaya başladı 😑rehber öğretmeniyim öğrenciler vs veliler arama yapıyorum nefes nefese insallah geçer Buda seninde cok zordur gidip gelmek Allah yardımcın olsun 🌺
meltemkumsal16 Pyrz_07 magnezyumu hergun kullanıyor musun banada yazdı ama kullanmıyorum kramp için falan saniyordum, gerçekten tam anlamıyla kalça ağrısı benimde ayakta kalınca vs bende kullanayım 🙏
Pyrz_07 meltemkumsal16 hergün kullan dedi bana ekstra kızılayın magnezyumlu sodası var ondan da içmeye çalışıyorum
12_ze meltemkumsal16 bende otururken ağırlaștigimi hissediyorum o yüzden hep hareket halindeyim yatana kadar öyleyim canım zaten evde hiç işim bitmiyor benim kalabalık olunca bir de yorgan döktüm yorgan yapıyorum böyle böyle iyim şu anlık
meltemkumsal16 12_ze evet evin işi hiç bitmiyor gerçekten kolay gelsin bende yazlıkları cikadim yıkadim hepsini yarin utulucem sonra yolculuk var yaparken çok yoruluyorum 😪
Minigebe meltemkumsal16 bende aynı durumdayım canım 27 hafta 26da sanki bi ağırlık çöktü biraz yuruyim hemen ayaklarımın altı batıyor yatarken yastık ciğerlerimi deliyor sanki 🥴
meltemkumsal16 Minigebe ne olucakk halimiz acaba insallah hızlı geçer son 3 ay 😑gerçekten balayı dönemi diyorlar ya 2.tremester için öyleymiş suan cok iyi anladım bir yandan bebeğimin hareketleri büyüdü onu hissetmek güzel ama yormuyor da değil 😣
meltemkumsal16 Pyrz_07 Tesekkur ederim bilgilendirdigin icin bende kullanayım maden suyu çok etkili az önce esim almaya gitti benide rahatlatıyor 🌼
Minigebe meltemkumsal16 balayı dönemini 2 hafta yaşadım çok enerjiktim bütün evi kaldırıp indirdim gezdim hiç yorulmadım acısı çıkıyor herhalde 😄 hareketlerde aynı dediğin gibi bazen yoruyor ama sonra şükür ediyorum hareket etmese aklım çıkardı herhalde😄
Pembekurdele meltemkumsal16 bende 27+6 ikiz gebeyim agirlastim evettt fazlasiyla 🙈🙈 mide yanmasi ve agza su gelmesi kabusum şurup iyi geliyor neyseki yoksa yastik dikip yatiyordum öylece
meltemkumsal16 Pembekurdele cokk fazla hemde gerçekten bende öyleyim bugun elbise denemeye gittimm kabinde resmen cebellestim bunaldim az kaldı ama inşallah bunlarda geçecek 🤗