Justmom Kızlar 24 haftalığım ilk haftalarda göğüslerm füze gibiyi şişip setleşip dikleşmişti uçlarıda çıkmıştı şimdi yine dolgunlar ama yumuşamış uçları sönmüş biraz sarkmış gibi son haftalara doğru nasıl olur bilginiz varmı
Momy1 Justmom benimde ilk baslarda oyleydi suan 28 haftalik olduk ayni dedigin gibi ama neyden oluyor bende bilmiyorum🤷♀️
Tuana_ Justmom canım ilk zamanlarda benim de sert dik duruyor du ama şuan o eski hali kalmadı sarktı şişliği indi yumuşacık oldu bizde 35+1 haftalık olduk normal yani ilk zamanlar güzel di göğüslerim şuan bakasım yok 😀😀
Deletedmom2265 Justmom Benim de ilk başlarda büyüdü sertleşti acıyordu şimdi büyük ve yumuşak 28+1’im süte dair bir hareket yok
Justmom Deletedmom2265 evet acımıyorda eskisi gibi ucu hassas biraz sadece herşey yolunda gidiyor demekki😄
Hakanbuse Justmom benimde öyle ilk zamanlar taş gibiydi şimdi yumuşadı 27 haftamdayim gögüslerimden süt gelmeye basladi baska biseye uzuldugumde falan damla damla akiyo artik
Justmom Hakanbuse siz yinede sıkmayın göğüsünüzü önermiyor doktorlar kendiliğinden akıyorsa sorun yok 😊