RaYaRY Kızlar göbeğim büyüdükçe göremiyorum siz nasıl hallediyosunuz kuaför vs gidemem kendi dini görüşüm olarak istemiyorum kadın ve kadının bile birbirine haram oldugu yerler var bu yüzden neyse onerebilceginiz birşey var mı
Prenseslerinannesi344 RaYaRY ayna o halde ben ilk bebegimde ayni yontemini kullanamadim iki kızımda da kuafore gittim mecburiyetten görüşüne saygi duyarim ama ben gittim simdi 3 bebegimr ve 5 ay sonrasi yinr kendim yapamacagim icim yinr kuafore gidicem mecbur yada kndi anneniz musiat ise agda evde size yapabilir suan bunlar geldi aklima
moom222 RaYaRY valla ayna koy yap Dicem ama bn 20 haftalikken denedim bı saate anca temizledim yere oturnaknzor oluyor evet aynayla kolay yıllardır yapıyorum ama hamilelikte zorlandım alma şeklini bildiğim için kolay oldu ama sürekli pozisyon değişmek zorunda kaliyorsun dinlenmek zorunda kalıyorsunuz bnde yapa bildiğim kadar kendim yapicam artık yapamadığım da da bnde kuaför düşünüyorum
gecemm Valla ben mecbur kuaföre gidiyorum Allah affetsin 32 haftalık hamileyim, düşmüştüm bi kere kuyruk sokumum da bi sıkıntı olmuştu o yüzden yere oturup yapamıyorum öyle ya mecbur
Svlyk Evde boydan aynan varsa oturup orda yapabilirsin. Ben oyle yapıyorum. Yarin 35 haftalik olacağız nasipse. Gerçekten göbek büyüdükçe ve aşağı indikce göremiyorsun.