aysenurr kızlar merhaba✋🏻 4 ay sonra doğumum olucak inşallah🙈 hastane masa yatak süsleme konsepti istiyorum instagramdan baya bi sayfalara baktım ama malesef çok pahalı geldi sizce gerek varmı mevlüttemi masa hazırlasam ne yapsam çok kararsız kaldım sizinde fikirlerinizi almak istedim☺️
Brlgry aysenurr bizden hastaneye çok kişi gelmicek normal bi süsleme yapıcam mevlüttede dediğin gibi istiyorum o zaman ayrıntılı yapıcam 😚
Burcu59 Eger cok kisi gelmeceyecekse mevlutte de yapabilirsiniz. Ben susleme icin masa ortusu jardinyerler vazo samdan vs bunlari kendim aldim. Kurabiye cikolata hediyelikler vs. ve yatak suslemesini instagramdan yaptirdim simdi hesapladim 1000 tl gibi tutmus hepsi organizasyonla anlassam belki ayni fiyat olurdu sadece malzemeler bende kaldi. Degdi mi derseniz kesinlikle degdi icime cok sindi. Bütcenizi zorlamayacak bisekilde yapabilirsiniz illa ki yapicam derseniz.
Melisa07 Burcu59 bence çok iyi yapmışsın çünkü elindeki malzemeleri mevlütte 1. Yaş gününde vs özel günlerde de kullanırsın
Burcu59 Melisa07 evet çok dogru.malzemeleri baya önceden aldım ablasının dogum gününde bile kullandım ilk olarak. Hatta eve gelince yemek masamı aynı sekilde süsledim gelen giden olduğu icin. Bidaha mevlut dogum gunu hepsinde yine onlari kullanacagım 👍
Ekimannesi Hastane süslemesi çok saçma geliyor bana ya🙈 kapı süsü yaptım birde bebeğin küvetinin altını süsleyeceğim okadar..
Melisa07 Burcu59 ben nişanımda almıştım jardinyer takımı . Eşim de reklamcı herşeyin baskısını kendimiz yaptık lavanta kesesi , süslü sabun bunları da kendim yaptım masa örtüm de var . Toplamda 300 lirayı falan buldu benimki