Tugce123- Güzel anneler hamilelerin duası kabul olurmuş bana ismimle dua edermisinizz 🙏10 gün sonra reglim hamile oldugumu öğreneyim🥲🙏
MerveeD Tugce123- Rabbim hayırlısıyla kucagını doldursun canım 🤲🤲 Allahım bütün isteyenlere hayırlı evlat nasip etsin
gulsuayan Tugce123- canım Rabbim en kısa zamanda evlat nasip etsin inşallah sana Allah’tan umut kesilmez ol der ve olur inan 🙏🏼❤️
ozlemshnnn 2 gün önce hamile olduğumu öğrendim. istemedigim bi gebelikti benim için sonuç pozitif çıkmasın diye çok dua ettim ama pozitif çıktı. Allah isteyen herkese evlat sahibi olmayı nasip etsin kucağını boş bırakmasın inşallah.
Elhafnurrr Tugce123- Rabbim hayırlısı ile kucağını doldursun inşallah 🤲🏻🌹 ben de ikinci cocugunu istiyorum 6 gün sonra regl günüm inşallah bana ve benim gibi bekleyen herkese nasip eyler rabbim inşallah 🤲🏻💓
Tugce123- Elhafnurrr Amin canım Allah razı olsun herkesten umarım isteklerimize kavusuruz beklemek cok zor ❤️🙏
Cananinbebis Tugce123- rabbim nasip etsin inşallah 4 yıldır bekliyorduk bizde rabbim olmayan herkese nasip etsin inşallah sizede🤲