Sibeltug Merhaba sevgili anneler 🥰37+4 deyim bu hafta artık iyice ağırlaştım erkek bebek beklediğim için karnım hem sivri hem de artık aşağıda sanırım😬 ağrılarım var regl ağrısı gibi ve baya bi bel ağrısı iki iş yapıyorum mahvoluyorum🥲 sanki her an gelecekmiş gibi ama ne nişan geld ne su 😄doğum korkusu demeyelim de endişesi de başladı o zaman gelse de başıma ne gelecek bi görsem diyorım☺️ Kavuşmak istiyorum oğluşuma hasret sardı valla dört bir yanımı🥰 sizde durumlar nasıl?
Odilnaz Sibeltug bendede öyle suan 39 hafta 3 günlüğüm sancilarim başladı sancim var ama doğum başlamamamis doktor 41 haftaya kadar sürebilir dedi o kadar heycnliydimm ki dün dogurucam diye ama gene doğurmadan geldim😂😂😂doğum korkusu beni sarıyor ama bir yandanda hadi çık çık çık diye konuşuyorum çocukla sjsjsj😂😂😂🥰
Suleermz Sibeltug 37+3 deyiz ara ara sancılarım oluyor çok çabuk yoruluyorum gelse diye her gün dua ediyorum artık geçmeyen bir bel ağrısı ve assada batma oluyor yarın kontrol var bakalım ne diyecekler 😇
Sezya Sibeltug bende kız bebek bekliyorum ama benimde sivri 🤣 kimse inanmıyor. Varmı belirtileriniz sancı falan
heleninannesi06 Sibeltug 38 olduk bizde haftaya cuma doğum olacak nasip olursa 🙏 Benim gece inanılmaz ağrım oluyor ya hem regl ağrısı gibi hemde bebiş o kadar sertleşiyor ki sola sağa dönerken çok canım yanıyor bı de inanılmaz hareketli bazen aşağıdan fırlayacakmis gibi oluyor 🤣
Sibeltug Odilnaz yalnız değilmişim demek ki sizin hepten az kalmış doğuma ben daha şimdiden heran doğurcakmışım gibi geliyor 😄 bir yandan da diyorum ki belki 41 e kadar gelmicek boşuna heyecan yapıyorum😂
Odilnaz Sibeltug insan 30 lu haftalara gelince ister istemez heycn yapıyor ben ilk 30 haftama girdim mi bugün glick yarın gelick diye diye heycn yapıyordum bi ağrım oluyordu eşime çocuk geliyor diyordum ama birsey yok😅insan gerçekten sabirlzaniyor biran önce o bebek kokusuna yavrusuna kavuşmak istiyor kucağında olsun istiyor son aylar veya son haftalar oluncada heycn fena basıyor tek değilsin yani☺
Sibeltug Sezya ya aslında bunlar hurafe bence de ama benim karnımı kim görse erkek diye biliyo😂 bel ağrım çok 2 gündür bugğn de regl olacakmışım gibi ağrı var yarın kontrolüm var ondan rahatım yoksa çoktan hastaneye koşmuştum😬
Odilnaz Sezya bi benim bebeğimin cinsiyeti belli değil 9 ayligim ama hala cinsiyet belli değil gostermiyor ama karnım yuvarlak ve göbek cizgim göbek deligimin altında üst tarafta az bisey var oda belli olmuyor bende öyle cinsyt tahmin ediyorum 😅kalbi 140 ve üzeri atıyor ama bilemiyorum eskilere bazen inanıyorum bazende sacmalama be olmaz öyle şey diyorum😅😅😅
Sibeltug Odilnaz evet 30 lu haftalar insanı farklı etkiliyor hele 36 yı atlatınca bebek helişimi de tamamlanmış oluyor y iyice tribe giriyor insan😂 bi de etraftan sürekli doğurdun mu yok bişey olursa ara denince iyice insan heyecanlanıyor🤦♀️sürekli doğum videoları izliyorum instagramda hikaye tarzı çrkiyor ya fotoğrafçılar hüngür hüngür ağlıyorum onlar yavrularına kavuştu ben ne zaman kavuşcam diye 😂
Sibeltug Odilnaz yaa ay ne kadar zor allah yardımcınız olsun süpriz bebek 🥰 ikili taramada falan belli olmadı mı hiç mi tahminde bulunmadı doktor
Cakmak12 Odilnaz valla eskilerin dediği her zaman tutmuyor benim karnımı gören erkek diyor baya sivri ama kızım olucak 🥰
Odilnaz Sibeltug hahahah yemin ederim bende öyleyim salı akşamı oturdum başımı eşimin dizine koydum ağladım ne oldu diye sordu diyorum ki herkes doğurdu bi ben doğurmadım artık gelsin gelmiyor diyorum oda gülüyor bana bekle diyor Allah ne zmn emir verirse o zmn gelicek diyor diyorum gelmiyor gelmiyor hastaneye gidelim alsınlar diyorum😅😅😅😅😅😅
Odilnaz Sibeltug yok bulunmadı hiç biri bulunmadı bende sormaktan vazgectim bakalım 13 mayısta hstnye gidicem inslh o zmn gösterir ..
Sibeltug heleninannesi06 ayy al benden de o kadar diyorum erkek çocuğu diye mi böyledir nedir 😂 geçen öyle bi sarstı ki beni eşim bile deprem mi oluyo diye kalktı yok dedim oğlun maça çıktı heralde 😂
MerveeD Sibeltug 37 haftalıgım hıc sancım yok sadece ayakta durunca ayaklarım agrıyor ve altı yanıyor bıde tabı sürekli geceleri uyanıyorum uykusuzluk tavan kız bebek beklıyorum normal olacak Allah ızın verırse bebegım ne zaman gelır bende merak edıyorum
Sibeltug MerveeD sağlıkla kavuşun inşallah öncelikle🙏 Benek kilo aldıkça ağırlaşıyor normal o ağrılar demişti doktorum. Kız bebekler çok bekletmez dyolar inşallah en hayırlı zamanda kavuşursunuz☺️
MerveeD Sibeltug Amin inşallah teşekkür ederim. Evet 1 haftadır agrıyor cunkı.. Kız bebek erken gelır dıyorlar ama umarım bayramdan sonra gelır 🙈🙈 son günüm 19 mayıs ve cok korkuyorum
Sibeltug Odilnaz aynı sahneler 😂😂 hayır bide etrafımda üstüme geliyor sanki bir senedir hamilesin millet bi duyuyoruz hamile bi duyuyoruz doğurmuş diye iyice sinir oluyorum😂
Sibeltug Odilnaz hay allah gizemli çocuk ☺️ Sağlıklı olsunda cinsiyeti farketmicektr tabiki sizin için de ama hazırlık anlamında zor oluyordur size
AyseEB 38+0 olduk bugün hala bir gelişme yok kanala bile inmemiş minnoş kızım 🥰 37+0 dan beri her gün yürüyüş, activating labor ve pilates topu ile egzersiz ve ev temizliği yapıyorum ama yalancı ve düzensiz Kasılmalar dışında bir şey yok 😅
Sibeltug AyseEB kanala girip girmediğini çatı muayenesyle mi öğrendiniz acaba ? Bizimki baş aşağı konumda ama kanala girdimi bilmiyorum doktorum bişey demiyor çatı muayenesi yapmıcam seni strese sokmucam dedi
Odilnaz Sibeltug evet tabiki zor oluyor ama bende almak zorundaydim artık birseyler çıplak birakamZdm😅ne pembe ne mavi aldım sevmiyorum zaten öyle kız olunca pembe erkek olunca mavi alıyorlar ben hem kızın hemde erkeğin giyeblecgi şeyler aldım sağlıklı olsunda gerisi önemsiz..
Sibeltug MerveeD benimde 15-22 mayıs dedi doktorum ama sanki önce gelecekmiş gibi hissediyorum ya da gönlümden geçen o olduğu için😂 korkmayın olumlu düşünğn ben öyle yapmaya çalışıyorum hatta sezeryandan korkuyorum ben enteresan bi şekilde 😂
AyseEB Sibeltug hayır ultrasondan bakarak söyledi doktorum. Bizimki de baş aşağı pozisyonda ancak kanala girmemiş. çatı muayenesinde çatının durumu ve açıklık olup olmadığını söylüyorlar maalesef hiç açıklıkta yok bende