MerveEbru Kızlar bebeğim Eylülde doğacak ama pek bilgim yok ilk bebeğim hangi kıyafetlerden almalıyım yanıma?
Esmk MerveEbru önlük hariç hepsi canım Bez, zıbın,takım ya da tulum üstüne çorap eldiven yelek en son batraniyesine sarıp veriyorlar kucağına
Annecann Anneyim0607 zıbın dediğiniz alttan çıtçıtlı zıbın mı yoksa iz zıbın diye geçen gömlek gibi olan şey mi.
EssoSavve MerveEbru 10’lu takımın içerisinde battaniyesi falanda var onlardan verin hemşirelere ben iki takım aldım yanıma iki de tulum aldım bazen çiş yapabiliyorlar yere falan da düşebiliyor garantiye alın bence
Pelinakcn Annecann bende Eylül de doğuracağım kısmetse 5 li setlerde genelde gömlek gibi olan olmuyor ama trendyol da defacto nun ikilisi var 30₺ oradan bakabilirsiniz. Göbek bağından dolayı gömlek gibi olanlar daha rahat oluyor diye duydum
Anneyim0607 Annecann o iç yeleği eğer uygun görürlerse onu giydiren ebeler de var ama benim bebeğime çıtçıtlı zıbın giydirdiler
Balgunes Ben şapka, eldiven, tulum ve battaniyesini koydum ama iç zibinda koymak gerekir mi tulumun içine?