Hirammm17363 Merhaba arkadaşlar 3. Gebeliğim iki kızım var ikisinde de aşırı bulantı kusma yaşadım şimdi ise hiç hamile değilmişim gibi bulantı kusma yaşamıyorum bunun cinsiyetle alakası var mı yoksa hepsi farklı mı oluyor 11 haftalık bebeğim buna benzer yaşayan varsa yazabilir mi
Drkmls Hirammm17363 ben ilk gebelikte hiçbişey yaşamamıştım bulantı falan şimdi 2. Gebeliğim mide bulantısından ölüyorum 16. Haftam hala ilaç içiyorum. Ama iki cinsiyette aynı erkek. Bence cinsiyetle bulantının falan ilgisi yok kendim böyle yaşadım.
TBeyza Hirammm17363 bende kızımda çok rahatlık gebelik geçirmiştim hiç sikayetsiz ,bu ikinci ve çok bulantım oluyor cinsiyeti belli değil henüz ama cinsiyetle de ilgili olduğunu düşünmüyorum her gebelik farklı olabiliyor,rabbim gönlünden geçeni nasip etsin inşallah 🤗
haklisinesracim Hirammm17363 cinsiyetle alakası yok ilki kızdı benim buna erkek dedi doktor aynı ilerliyor hamileligim
Esracicek Hirammm17363 ben kızlarım da çok kustum bu hamileliğim de hiç bulantı kusma olmadı erkek bebek
Sabibo Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin, kızlarınıza da musmutlu ömür versin❤ Ben erkek bebeğe hamileyim çok bulantı kusma yaşadım bazen hala midem bulanıyor. Cinsiyyetle alakası yok bence
Cananyildiz Hirammm17363 cinsiyetle alakalı olduğunu hic sanmıyorum kuzenimin bebegi erkekti 15. Haftasına kadar kustu mahvoldu