haklisinesracim Melekprenses pipi olduğu net değil ama karisk gibi geldi bana o bölge bilemiyorum gönlünden gecen olur insallah
Zeynepgl Melekprenses Haftası küçük daha kordonu da olabilir 16 17 de kesinleşir canım hayırlısı olsun ☺️
-MinikveAnnesi- Tospikannesiiiii pek çözemedim bacak arasını bir çıkıntı var gibi duruyor ama haftası küçük sanırım
Melekprenses Zeynepgl inşallah canım bende öyle düşünüyorum. Bakalım 17. Haftada belli olur 19. Haftada ayrıntılı var o zamana kadar da beklerim
Zeynepgl Melekprenses Aynen canım o zamana kesinleşir içinde rahat bi şekilde başlarsın hazırlıklılara 🥰 sağlıklı olsunlar sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🙏🏻🎀
Cece15 Damlacaa 2 farklı doktora gidiyorum biri kız biri erkek dedi ikiside aynı gün cinsiyet söyledi ve kendilerinden çok eminler 😅😅
Srozlmm https://imgyukle.com/i/Rgk4Qe Bizede erkek dendi 15+6 haftalık net erkek mi acaba kordonla karıştırabiliyorlar bazen
Melekprenses Srozlmm senin ne kadar uzun çıkmış benim ki küçük kalmış 🙊 kordon olabilir senin De ucu üçgen olur pipi senim değil
Damlacaa Cece15 pipi olduğunu düşünmüyorum, klitoris şişkin ve çıkıntılı olduğundan erkeğe benzetiyolar genelde ama burda ne bacak araları ve pipiler gördük bariz belli olan nubu da bence kıza benziyo sağlıklı ve gönlünüzden geçen olur inşallah 🥰🙏🏻
Srozlmm Melekprenses evet ya bilemedim bende kız mı erkek mi diye her tahminde erkek dedii ama bu kdar byük pipi olurmu😂😂