Ouzunbiyik Merhabalar ikiz bebek annişleri… Şimdi ben trendyoldan 600 adet 1 numara bez aldım. Sanırım bu 1 aylık falan yeter gibime geliyor. Günde ortalama kaç bez gidiyor acaba ? Kaç numaradan stok yapayım bilgi verir misiniz
Gulpoyraz Ouzunbiyik cok fazla almayın bebekler hem çabuk büyüyor hem o beze alerjisi olabilir denedikten sonra stok hapin benim Tem bebekti gunde 8 tane kullanıyordum 100luydj sanirim paket sonra iki numara bez aldim
Hellili Ouzunbiyik bende ikiz bebeklerime sleepynin bir numarasını stok yapmıstım ama maalesef kullanmadık hem çok sızdırdı hemde pişik yaptı çok fazla stok yapmanızı önermem
Kubra1853 Ouzunbiyik bnde ikiz bez aldık 1 numara yeni dogan sleepy cok almadım sonra 2 ye geceeriz düşüncesiyle
Ouzunbiyik Gulpoyraz evet haklısınız aslında alerji vs olabilir neyse o zaman bu 1 numaralar şu an yeter başka almayım ben bide ikiz oldukları için biraz prematüre gibi olurlar diye düşündüm o yüzden 1 aylık bezi 1 numara olarak aldım. Gerisini zamanla alırım. Teşekkür ederim
Ouzunbiyik Kubra1853 şimdi çok minik olacakları için ben 1 pakette 0 numara alıcam ne olur ne olmaz. Çünkü 1 numara bile kocaman oluyor yeni doğanlara. Büyük oluncada bacak formunu bozuyor bebeklerin. Ne olursa olsun bebişlerimiz küçük olucak çünkü tek bebeğe göre :)
Ouzunbiyik Kubra1853 siz de sağlıkla alın kucağınıza ikisini de inşallah. Kaç haftalıksınız nasıl gidiyor hamilelik :)
Kubra1853 Ouzunbiyik Amin cnm 33 haftalıgım uzanarak geçiyor vlah cnm çok şükür bugunlerime ama rabbim herkeze kolay hamilelik nasip etsin
Hatice-31 Merhaba arkadaşlar size tavsiyem 1 numara bebek bezi almayın ilk başta çünkü gerçekten büyük geliyo 0 ile başlayın çünkü ikiz olunca bebekler çok küçük oluyor ve bezler olmuyo bebeklere ☺️