anneoluyorum27 Kızlar bebeğimi emzirirken canım çok acıyor neredeyse kanıcak sutum de az çıkıyor neredeyse yok pompayla sağınca 1 kasık bile değildi çıkan emzirmekte zorlandığım ve sütüm çok çok az olduğu için mama aldım 2 hafta 4 günlük bebeğim 35+haftalık doğdu tavsiyeleriniz neler
Gorkemm anneoluyorum27 bi ebe şey diyordu sürekli pompa ile sağdığınızda çıkan süt ile bebeğinizin emdiği süt miktarı aynı olmaz diye bebek daha çok emer filan diyordu bez kirletmesi iyiyse bebek doyuyordur diyordu bir de sarı kantaronu çok öneriyorlar
Pnaar34 Garmastan Pomad kullan bence, bende ilk gün ayni sorunu yasadım bu krem sayesinde zamanla gecti
Rkye66 Zeytinyag sürüp üzerine şeffaf poşetle kapatabilirsiniz, kardeşime iyi geldi. Gümüş kalkan, lansinoh krem falan bir çok şey denedi ama zeytinyağ iyi geldi.
anneoluyorum27 Gorkemm anladım canım valla mamayı verdikten sonra büyük tuvaletini yaptı emdıgınde yapmuyordu
Gorkemm anneoluyorum27 10 güne kadar yapmayabilir 10 günü geçerse doktora danışın diyorlar ama bende bilmiyorum valla ebeleri takip ediyorum onlar gelen soruları yanıtlıyor ya ordan öğreniyorum bir şeyler 😂