2prensesannesiiii aslansmommm aaa 40 gün sonra denediniz benim doktorumda aynılarını söyledi inşallah bizede nasip olur dedikleri çıkar✅🤲🏻🙏🏻🤲🏻
aslansmommm 2prensesannesiiii ilk adetten sonra korunmayı bırakabilirsin dedi doktor canım işte 40 gün sonra adet gördüm 10 günde öyle böyle geçti yaklaşık 60 günden sonra korunmadım şükür şimdi 17 haftalık oldu inşallah sağ sağlim gelir yavrularımız hepimizin 🧿🤲🏻
HeyMommy Sinem044 İlk hamileliğim 29 Kasımda 8 haftalık kalbi durdu. Kürtaj oldum. İki adet sonrası tekrar hamile kaldım oda kimyasal oldu. Kimyasalın üstüne adet olmadan hamile kaldım 🤷🏻♀️ Oda şuan 6+1 perşembe kalp atışı duymaya gidicez nasipse. Doktor tedbir için oksopar duphaston verdi. Hayırlısı 🤷🏻♀️🤍
Ez0515 Selam kizlar her kes icin hayirlisi olsun insallah Ben 9 ay once 7 haftalik bebegimi kaybettim kalbi durdu ve sonra hamile kalamadim bu ay catlama ignesi yaptirtdim adetime 3 gun var bakalim nolcak Allah isteyen her kese nasib etsin insallah
Bkrts_irem6513 bubuiledudu canım benimde 2 düşüğüm var da bende genetik test yaptım gemiz çıkt sen kan pıhtılaşma testi de yaptın mı
Minianne04 Sinem044 küretajdan sonra 1 yıl korunmaya karar verdik araştırmalar falan yapıldı pıhtıya eğilim çıktı korunmayı bıraktım 3. Ayda gebe kaldım
Bnmv-1 Sinem044 8 aydan sonra gebe kaldım dün kan verdim 678 çıktı ama kalp atışını duyana kadar gebeyim diyemiyorum bir kere o korkuyu yaşadığım için