S_65 Ben doktara dün gittim kese küçük diye oksapar ve Aspirin kullan dedi kullaniyom sizde kullandınız mı kullanlar sonuc
serapinci S_65 evet kullanıyorum ilk oğlumda da kullandım şimdi de kullanıyorum 35 haftalığım başından beri iğne ve (aspirin32de bıraktım) devam bi sıkıntı yok çok şükür.
Semiha_t serapinci bende 22 haftalığım baştan beri oksapar ve ecopirin hap kullanıyorum 26. Haftadan sonra doktorum dozunu düşüreceğini söyledi
serapinci S_65 kese ve bebek göründü 6 haftalık gibi iğneye de aspirine de başladım aspirin bıraktım iğneye devam.
memurehanim Merhaba ben de kullanıyorum iki genim heterozigot çıktı sizlerin testleri nasıldı neye göre doz ayarlaması yaptılar biz de 6. Haftadayız inşallah bu sefer kalp atışını duyarım 🤲🏻
S_65 memurehanim anladım Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah nasıl kullanıyorsun kaç saat araligiyla bende iğne ve hap var iğne oksapar hap colaspirin siz ne zaman saat araliginz nedir
S_65 Benjm kese bebek çok küçük diye kullancam siz niçin kullanıyorsunuz ve ilk gebeliğim kimyasal gebelik oldu bu ikincisi
memurehanim S_65 iğneyi akşam 7 de vuruyorum hapı da üzerinde yazdığı gibi yemekten hemen önce içiyorum
serapinci Semiha_t benim ilk oğlumda da öyle demişlerdi ama dusurmediler dozunu bazen öyle yapıyorlar galiba durumunuza göre arttırıp yada azaltiyolar
S_65 memurehanim ben test yaptırmadım sadece Kimyasal gebelik yaşadım ondan verdi bide kese de bebekte küçük kese de bebeğe göre daha küçük
S_65 memurehanim yok yapılmadı ama bebeği kaybetmemek için verdi inşallah sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza aliriz vatana millete hayırlı evlatlar olsun inşallah