ezgiceren Arkadaşlar merhaba, 4. Haftadan sonra mide bulantılarım başladı ve sosyal hayatımı etkileyecek düzeyde. Bu durumu yaşayanlar ne yaptınız? Önerileriniz nedir?
Beyazguvercin2 ezgiceren yeşil elma tüket balım gerçekten bastırıyor Zofer bulantı için ilaç onu kullan doktoruna yazdırıp 35 haftalığız hala maalesef ki bulantı yaşıyorum aç kalmamaya sık sık yemeye çalış 18 nci haftadan sonra azalmaya başlıyor bulantılar eskisi gibi yoğun olmuyor o dönemler de serumlarla beslenerek ayakta durabildim ben çok zor sürecim geçti yaşayan bi insan olarak sadece faydasını gördüğüm şeyleri yazmak istedim sana prilam öneriyor doktorlar ama İnan hiç bi faydası asla olmuyor onu içirken bile kusuyordum ben maalesef
elaesrbrk ezgiceren ay ilk zamanlarım kabus gibiydi. Doktor prilam verdi ama herkes yok zararlı şöyle böyle diyince korktum kullanmayim dedim ama acillik oldum beni baya rahatlattı yemek yemeye başlamıştım doktorunuza danışın bununla ilgili bir ilaç verecektir
Yurttug_1 ezgiceren sağlık ocağına aile hekiminize gidipte ilaç yazdıra bilirsiniz prilam çok iyi geliyo bulantıya 6 aydır bulantı çeliyorum ve o hap sayesinde ayaktayım
ezgiceren Cansugamze_ maalesef.doktor kontrolüme daha 2 hafta vardı ama sırf bulantım yüzünden yarın gidicem..
Elibo Geceleri bile uyuyamıyodum dün kullanmaya basladım gece delıksiz uyumusum 1 ay sonra .doktorunuzdan isteyin. Öyle geçmıyor hayat
ezgiceren Elibo çok zormuş gerçekten, çok geçmiş olsun sizede. Bu dönemde herkes hiçbir şekilde ilaç kullanılmaz diye uyardığı için ön yargılıydım. Yarın ilk işim doktora gitmek.
ezgiceren Beyazguvercin2 daha çok erken gibi görünüyor bulantılarım ama mutfağın kapısından bile geçmek istemiyorum. İnanın yemek düşündükçe kusucak gibi oluyorum. Yarın eğer doktorum ilaç yazmazsa asıl o zaman ne yaparım hiç bilmiyorum. Yeşil elmayıda hemen denicem şimdi. Tavsiyeleriniz için cok tesekkür ederim sizede çook geçmiş olsun🌸🥰
Elibo ezgiceren bebeğe hiç bi etkisi yok prilam yazıcaktır muhtemelen sabah ilk defa doya doya kahvaltı yaptım cok özlemişim inanki . Az oluyor demeyin biraz abartın hiç bişi yıyemıyorum cok bulantjm falan deyin
Beyazguvercin2 ezgiceren tiksinmelerin de başlamış kuzum bana parmaklarım dahi kokardı et kokusu tavuk kokusu yağlı yiyecekler hep ağır ağır kokardı hayattan soğumuştum ama hepsi geçiyor son haftalarına doğru yoğun bi şekilde kalmasa da tiksinmelerin hafifliyor
ezgiceren Beyazguvercin2 folik asit kullanıyorum onun yapacağini düsünmemistim hic :/ yarın doktora gidicem önerdiğiniz ilacı yazar belki 🙏
Cananinbebis Bende 7 haftalığım 3 gündür mide bulantısı yüzünden bsey yiyemiyorum yediğimi çıkarıyorum dün gittim bi serum aldım ama bugünde kötüyüm ne yapmam lazım 😥
ezgiceren Cananinbebis bir kaç ilaç önerdiler bence sizde doktorunuza danışın bi. Eğer uygun görürse başlarsınız. hamileliğin en zor yanı bu mide bulantısı olmalı. 🤢
Beyazguvercin2 ezgiceren ben de o yapmıştı baya kuzu mecbur bırakmak zorunda kaldım onun yerine ıspanak tüket eğer dayanamayacağın noktada bulantın olursa çünkü ıspanakta inanılmaz derece de yüksek folik asit mevcut
Seyda90 ezgiceren Doktorunuza danışarak ilaç mutlaka kullanın bende 5,5 aya kadar prilam dr kullandım günde 3 kez çok iyi geldi ve sade maden suyu içine limon sıkarak içebilirsin oda çok iyi geliyor..
1234momsss ezgiceren prilam beni çok rahatlattı tamamen geçirmese bile enazından yemek yiyebiliyorum mutlaka yazdırın