Usnac1995 Kızlarrr memnun kaldığınız doktor varsa yazar mısınız. Bir de detaylıda yüzünü renkli gösteriyorlar mı . Ben 16. Haftada gittim en son onda bile bebişi net göremedim ultrason görüntüsünde. AZcık net görmek istiyorum :)
Minisimb Usnac1995 Ümraniye de Erbil çakar i öneriyorlar genelde,bende forumda görmüştüm,gidip memnun kalanları ama ben gitmedim daha haftam var :)
Zeyzeynepnep Usnac1995 ben Mehmet Uludoğan’a gittim, çok tatlı cana yakın ve bilgilendiren bir perinatolog, öneririm. Yeri ciftehavuzlarda
Usnac1995 Minisimb bende Halil mesut duydum fiyatta 650 dedi iyi gibi geldi ama . Redyoloji uzmanıymış. Gerek varmı acaba illa perinatolog olmasına
DemirinAnnesiiii Usnac1995 Minisimb Halil Mesut’a gittim ben ve çok memnun kaldım 18 nisanda gittim ve bebeğimin renkli görüntüsünü de Whatsapp üzerinden iletti. İlettiği görseller böyle
Usnac1995 DemirinAnnesiiii yaa maşallah . İnşallah ben de görebilirim böyle. Birde biraz korkuyorum kötü birşey duymaktan aklıma getirmemeye çalışsam da
DemirinAnnesiiii Usnac1995 valla bende çok korkarak gittim açıkçası ama Allah’a şükür herşey temiz çıktı içini ferah tut canım. Giderken çikolata ye mutlaka. Valla bu şekilde 6 pozumuz var değişik pozisyonlarda
Usnac1995 DemirinAnnesiiii inşallah canım bu mübarek zaman da nedense senden dua istemek geldi içimden 🌸 ben de böyle sevinerek geleyim . He bir de çıktı olarak vermiyor mu görüntüyü
DemirinAnnesiiii Usnac1995 rabbim büyüktür canım Allah’ın izni ile sende güzel haberler ile geleceksin 🙏🙏 valla çıktı vermedi çekilen görselleri ölçümlerin hepsini Whatsappdan attı raporu yazıp verdi sadece