Suadmsv Doktorum bugün alttan ultrason ile bakicak cok korkuyorum bu işlemden sonra parmak falan sokucagi karından bastiricagi yazıyor internette cok korkuyorum kızlar bebek neden olmuyor diye gidiyorum. Cok büyük bir korku var içimde
HilalEyce Suadmsv Hamile değilken yaptırdım. Asla karnıma falan bastırmadi. Çubuk gibi cihazı var onunla baktı 2 dakika sürüyor acıtan bir şey değil zaten. Hamileyken de iki kere bakıldı yine canım acımadı korkulacak birşey değil bence kasmayın kendinizi bakarken yeter.
ParildayanYildiz Suadmsv canım hiç korkma internette yanlış bilgi verilmiş bende bebek istediğim zaman baktırdım hiçbir sorun olmuyo sonrasında da kaç defa bakıldı dediğin gibi bir durum değil
tatlisbirkiz Suadmsv korkma canım bende senin gibi yumurtlama günlerim için gidiyorum her gittiğimde alttan muayene ediyor acı falan asla yok merak etme
hll_clm Suadmsv korkulacak hic birsey yok canim rahat ol. Asla aci veren bir alet degil kasma kendini
Usnac1995 Ne için bakacak canım. Benim kanamam olduğunda baktı. Hiç canım acımadı bi alet var spekulum galiba çok zor diyolsr ben hissetmedim bile
Suadmsv Usnac1995 Usnac1995 bebek düşünüyorum 1 yıldır olmuyor diye gittim karından baktı bisey cikmadi illa alttan da bakicam diyor yumurtlama günlerini solucekmis sözde bunun için ordan bakması şart mı çok korkuyorum canim ya
Minik1Civciv Suadmsv canım korkulacak bir şey yok acımıyor bile sadece kendini kasma yeter alttan bakması çok iyi yumurtana bakar çatlama falan yakınsa onu söyler istiyorsan baktırmalısın
Bhry Suadmsv hiç korkmayın tüp bebek tedavisi gördüm haftada 3 kere muayene olduğumu biliyorum alttan daha rahat gözüküyor her şey daha iyi sizin için hiç sıkmayın kendinizi internette yazan her şeye inanmamak lazım🥲
Usnac1995 Suadmsv 😂😂😂 uzun ama boğazına kadar çıkmıyor ki arkadaşın da dediği gibi penis giriyor sonuçta. Ben ne olacağını bilmeden gittim o uzun şeyi de uyguladı doktor gram acı hissetmedim zaten ucunda kaygan bir şey var kayıyor
Minik1Civciv Suadmsv hepsini sokmuyorlar canım benim ben daha çarşamba muayene oldum alttan ultrasonda kese gözükmeyince alttan bakıldı öyle gördüler keseyi
Nurakin077 Suadmsv kuzum vajinal ultrason ile bakıcam sanırım ama incecik bir şey korkmana gerek yok rahat bırak kendini
Suadmsv Nurakin077 insallah dediğiniz gibi canim yanmaz canim geçen sefer korktuğum için bıktırmadan kalktm simdide korkuyorum ama yaptirmakta istiyorum
Ddmyu Suadmsv ben daha yeni muayene oldum karnına bastırma vs bunlar hamileyken olan şeyler ama korkulacak hiç birşey yok gayet rahat olun şimdiden geçmiş olsun ..
Nurakin077 Suadmsv canım sen çok iyi anlıyorum ama şöyle diyim ben aşırı canı tatlıyımdır yani ilişkiye girmiş gibi düşün bide daha ince yani o yüzden rahat ol.
ipekveatlas Suadmsv yok artık kim demişse saçmalamış ben kaç kere oldum alttan muayene hepsini neden soksunlar salak mı bu doktorlar. sadece ucunu sokuyolar kamera görebiliyo zaten..