Peperonni Melisakplnn neden korkuyorsunuz ki ? Ben aşıyı oldum abarttıkları gibi değil. Sadece biraz kolda Ağrı oldu o kadar o da dayanılmaz değildi normal yani. Bazıları üstüne yatamıyorum demiş öyle bir şey yok gayet yattım 😂
Moonlight38 Melisakplnn Aşının korkulacak gbi bi ağrısı yok, ben de geçen hafta yaptırdım, aşı olurken ya da aşıdan 2 saat sonra fln ağrı hissedilmiyor, sonrasında o gün ufak bi sızlaması oluyor, korktuğumuza değmiyormuş
papatya82 Dün oldum ben canm 20 22 haftalarda ilk doz oluyor sonraki doz 4 hafta sonra oluyor tabi bu ilk gebelik ikinci gebelik olarak değişiyor benim ikinci gebeliğim iki sene olmadı daha Mayıs’ta iki sene olacak o yüzden bana tek doz yapacaklar yaptılarsa 22+5 im
eminemre99 papatya82 canım bnde ikimciye hamileyim dün hemşire ahmima sordum bana da tek doz olcak hani ilk hamileligimde sende oykesin hani iki kere oluyor sonra bn yine oldum en az bir yıl diyor ya bn olauim dedim unuturum dedim oldum şimdi dördüncü doz olcak dedi ve bir kere olcak dedi yani ben ilk bir kere oldum hamile iken sonra bir au gecti oldum .sonra bebeğim oldu aradan zaman geçti baktım bir yıl diyir en az bnde olayım dedim oldum üçüncü oldu .şimdi 20 hafta da falan cagirorz dedi bnde takip ediyorum hani
BurcuMusti3107 papatya82 ağrı oldu mu sizde bende haftaya yaptıracağım ama benim haftaya 17 haftalık olacak
Sule0737 Normalde 20. Haftada yapılıyor benim sağlık ocağına kaydım düşmemiş o yüzden aramamışlar, doktorumda hatırlatmadı. Sağlık ocağına gidip kayıt açtırdım 24. Haftada oldum ilk dozumu. Doğuma kadar 2 dozu da tamamlamış olmanız gerekiyor.