Seher-4 Sevgili anneler aranızda çatı muayenesi yaptıran var mı? Sakıncalı mı aceba herhangi bi sorun olur mu öneriyor musunuz? Tecrübelerinizden yararlanmak isterim yarın doktorum çatı muayenesi yapacak korkuyorum biraz açıkçası😩 (36 haftalık olduk)
MerveeD Seher-4 salı gunu 36+5 iken catı muayenesi oldum. Ne kanamam oldu ne agrım saniyelik sürdü zaten ilk parmagını sokarken hafıf acı hissediyorsun ama saniyelik canım
zeynepp1 Irem88- ikincide neden yaptı yapılıyormu benmde ikinci gebeliğim doktorum yaparmı blmyorum sormadım ama ilkinde norml doğuma uygunmu diye bakıyorlar ikincde neden bakıyorlar
AyseEB Vajinal doğum düşünüyorsanız kesinlikle yapılması zararlı değil aksine faydalı en azından tüm Kasılmalar ve dalgaları çekip sonra bebeğin ilerleyememesinden kaynaklı sezaryen olmak zorunda kalmazsınız öncesinde planlama ve seçim yapma şansınız olur. Bu hafta içerisinde bende çatı muayenesi oldum asla ama asla korkulacak bir işlem değil. Vajinal muayenenin iki parmakla yapılan hali ve sadece 10 saniye sürüyor ben hiçbir acı hissetmedim. Eğer kendinizi kasarsanız o zaman acı hissetmeniz kuvvetle muhtemel. Saniyelik bir olay hiç kendinizi strese sokmayın
Minnosum1147 MerveeD yaa benim de yarın muayenem var 36 haftalık oluyoruz. Doktor mu ebe mi yapıyor canım 🥲🥲
Kubrasezgin Yarın kontrolüm var 36+3 oluyoruz çatı muayenesi yapar o zaman heralde değilmi😌bebis kilolu olduğu için sezeryan olma olasılığı var dedi ama ilk gebeligim olduğu için bilmiyorum ne der😬
MerveeD Minnosum1147 benım doktorum yaptı erkek cok utanıyordum ama doktor bakmıyor bıle o kadar tecrubeli ler ki elini atıyor sadece ve saniyelik bsey
Eslem_1 Ben çatı muayenesinden korkmuyorum da eşim erkek doktor olduğu için bayana yaptıralım diyor bulunduğum yerde zaten bayan doktor yok ve ayrıca doktorumu da seviyorum güveniyorum çatıyı başka doktora, doğumu kendi doktoruma yaptırmak olmaz ki 😀
Irem88- zeynepp1 ilki ve ikinci için doktorlarım farklıydı acaba ondan dolayı mı yapıldı açıkcası bende bilmiyorum şimdi 3. Hamileyim ikinci hamileliğimi takip eden doktora gidiyorum belki bunda bakmaz🤷♀️
Seher-4 Ozlemkrsn alttan elle veya bi aletle normal doğum mu olacak sezeryan mı yada açılma var mı ona bakıyorlar