Yesilev Merhaba kızlar süpürme işlemi eşime kaldığı için o da kolayı tercih ediyor ve robot süpürge almaya karar verdi 😂 aranızda kullanan model önerebilecek var mı evim büyük
Minianne04 Yesilev xiaomi kullanıyorum bende çok memnunum maşallah A101 e uyguna geliyo ben 4500 e aldım orda 3 bin küsür aynısı
Motherandbaby Yesilev roborock s5 kullanıyorum. Çalıştığım için çok işimi görüyor. Çok memnunum tavsiye ederim.
Carriebradshow Yesilev Roborock s5 max kullanıyoruz hamile olduğumu öğrenince eşim hemen almıştı kendine 😅 sağolsun bana hiç iş yaptırmıyor. Bari süpürgeden kurtulayım dedi. Biz çok memnunuz ikimizi de kurtardı. Hemen hemen her gün açıyorum ev pırıl pırıl oluyor.
Pineapplee Yesilev bizde aynı durumdan dolayı xiaomi almıştık bende çok memnunum büyük kolaylık gerçekten ☺️
Zeyzen Yesilev benim de durumum sizinki gibiydi eşim roborock s7 almak istiyordu araştırdık s5 ile aralarında pek fark yok açıkçası fiyat farkı dışında bizde Roborock s5 aldık şuan için gayet memnunuz
Lk34_ Yesilev evim 180 metrekare xiaomi mop pro 2 aldım 1 yıla yakındır kullanıyorum cok memnunum günlük temizlik olarak iyi fakat haftada bir derin elektirikli süpürge ile yapmak gerek😁
Eliifs Lk34_ bende aynısını kullanıyorum çekim gücü çok iyi memnunum. Temizliği bizim gibi detaylı yapmasa da her gün çalıştırırsan evin tertemiz oluyor. 😇
Lk34_ Eliifs aynen öyle canım ama hamilelikten önce temizliğe böyle takıntılı değildim 😁bazen hem onu hem elektirikli süpürgeyi çalışıyorum karşılaşiyoruz evin içinde 😁😁
Meleksi Xiaomi vacuum mop pro kullanıyorum canım kesinlikle öneririm haritalama özelliği, sensörleri, engelleri aşmadaki başarısı gerçekten çok güzel evin büyüksede rahatlıkla kullanabilirsin
Ipek99 Yesilev roborock s5 kullanıyorum uzun süredir. Çok memnunum haftada 1 kendim süpürüyorum diğer günler robotu çalıştırıyorum.
Mrv135 Yesilev Biz de hamilelikte bel ağrılarım olunca aldık. Xiaomi vacuum mop pro kullanıyorum gayet memnunum ama fiyatlar bu kadar yukselmeseydi kesinlikle roborock alırdım.
ElifyV Yesilev xiomi dream moplu olanı aldık bizde hamileliğimin başında . Ya bi kadın için aşırı kurtarıcı hele hamile biri için ekstra :) ben modelden çok memnunum canım düşünebilirsin
Acemianneee08 Yesilev kuzum bende geçen sene xiomi aldım ama tavsiyem Dyson alman. inan istediğin gibi olmuyor süpürmesi silmede aynı şekilde .
Deletedmom7373700 Yesilev günlük temizlik için tavsiye edebilirim. Xiaomi vacuum mop pro kullanıyorum. Hem siliyor hem süpürüyor. Tek sıkıntısı sildikten sonra halılarda hafif nemli oluyor ama sorun olmaz bence. Her yere giriyo. Zaten haritalandırma özelliği de var. Tek bir bölgeyide süpürtebiliyorsun. Engelleri kolay aşıyor. Telefondan zaten aç kapa özelliği var. Evde yokkende çalıstırabiliyorsun. Ama günlük süpürme için ideal bence. Onun dışında detaylı için çok uygun değil. Bazı yerlerde bırakabiliyor