Ruveyda_baskapan Medikalciye gidip steteskop alasım var kalp atışı dinlemek için 😂 22+6 haftada aletle duyulur herhalde. Bazen hareket etmiyor Ya kafama çok takılıyor ya
Yagmurak5 Ruveyda_baskapan karın kasılıp sertlesince sırtını bulursanız boğazdan kendi karından çocuğun kendi nabzıni takip edip farkedebiliyosunuz 😁
Yaseminf Ruveyda_baskapan trendyolda en uygun fiyatlı olan var birisi altına yorum yapmış bebeğimin kalp atışını dinlemek icin aldım ise yarıyor diye ben de düşünmüştüm bi süre once ama herkes dalga geçti kardeşlerim falan 😏 ama ben de istiyorum
vesilece Ruveyda_baskapan bende hareket hissetmezsem çok korkuyorum ama stetoskop alıpta duymamak daha daha kötü bence almayın 🙈
Pineapplee Ruveyda_baskapan benimde aklıma gelmişti almak istedim ama acaba duyuluyor mu gerçekten de 😅 lıkır lıkır su sesi gelmiyor mu nasil seçicez diye emin olamadım
Yaseminf Yagmurak5 hahhay 3 kere okudum öyle anladım gerçek sandım karnımı yokluyorken buldum kendimi
Yagmurak5 Yaseminf gerçek zaten 31 haftaligim yapıyorum bunu karnımda bulduğum noktayla kendi nabzim farklı attığı icin anlamistim 😁
benimmdunyamm vesilece aynen bende bu kalp atışı dinleyen şeyler varya onlardan falan alacaktım sağlık ocağında olanlardan eşim dedi iyice kafayı tirlattin ondan sonra sürekli dinlersin falan olmaz dedi almadım
Yaseminf Ruveyda_baskapan işte ben bosbogazlik yaptım a çok mantıklı bencede al diyecekler sandım ama dalga geçtiler 😁
Melisakplnn Ruveyda_baskapan kuzenim 20. Haftasında sağlık ocagındaki ebr stetoskop ile dinletniş ama her bebek aynımı bilmiyorum bi ara doktorununkini dene 😂
Lulikli Ruveyda_baskapan kız yeri geliyor nst de bile kıpraşınca nabız gidiyor nasıl bulacan çocuğun kalbini 🤣🤣
Merveberill Ruveyda_baskapan steteskop ile duyulmuyormuş canım Kağan Kocatepe canlı yayında söyledi fetoskop diye bişey varmış onunla duyuyorlarmış ama onunla duymak için de tecrübeli olmak gerekiyormuş😂
Feyzashnn Ruveyda_baskapan İlk hamileliğimde elime stetoskop geçmişti ve saatlerce kalp atışını dinlemiştim deli gibi 😂 yani dinlediğim şey kalp atışıydı heralde 🙈
HaleYalnDoan Ruveyda_baskapan merhaba canım kalp atışı duyuluyor stetoskop ile ama çook geriden geliyor yani öyle çok net değil sadece buluk buluk hareketinden su sesini duyuyorsun
Pcoslubiranne Ruveyda_baskapan Tansiyon aleti alin o zaman paraniz boşa gitmemiş olur.🙊Bazen saglik ocagindaki el doppleriyle bile duyulmiyor kalp atisi.Steteskopla hic duyulmaz herhalde.
Ysmndnz Ruveyda_baskapan aynı şeyi dün aklımdan geçirdim geçen hafta 18 haftalıkken 3 gün boyunca yan yattığımda bebegi çok iyi hissettim ama taaki dün geceye kadar hiç hareket etmedi yaklaşıl 4 5 gün çok korktum açıkçası dün gece karnımın sag tarafı uzandıgım da bir anda sertleşti sonra sol üst köşeden 3 4 kere tekme attı içim rahatladı 🥰