220720 Merhaba ilk 20 hafta boyunca cinsiyetimize erkek gibi dedi doktorlar ama rüyamda hep kız çocuğu alıyordum/doğuruyordum bu böyle devam etti 20.haftada kesin kızım olacağını öğrendim şimdi de erkek çocuk aldığımı görüyorum rüyalarım tam tersine döndü Ne demek bu rüyalar cinsiyeti erkek bilirken kız gördüm kızım olduğunu öğrendim şimdi de erkek görüyorum tersine olur işi bende olmuyor galiba (Cinsiyet kesin kız bu arada rüyaya göre doğrusunu mu görmüşüm anlamadım )
[silindi] 220720 canım hamilelikte görülen rüyaların tabiri yoktur, hormonların etkisiyle her çeşit rüya görülüyor, birde hamile rüyası yorumlanmaz ama ben yorumlim, ilk gördüğün rüyalar doğru çıkmış 😍 sağlıkla kucağına alırsın inşallah 🙏😍
Honeyinci Ben hep erkek bebek gördüm erkek oldu yani tersi cikmadi bence sizin cinsiyet degistigi icin ister istemez bilinc altinizda rüyalar tersine cikar durumundan erkek görür oldunuz yine 😂
Elif-dmn Bende hep rüyamda pembe kıyafetler ütülerken gördüm kendimi, birde kızın oluck diyordu doktorum ama ben cinsiyetn ne olacağını düşündüğüm görmüş olabilirim diye düşünüyorum ☺️ yarın öğrenicez inşallah