Downtowngirl Doğum hikayemi yazacakken dün hastaneden arandım. topuk kanında fenilalanin ve fenilalanin trizonin değeri yüksek çıktığı için çapa tıpa gitmem söylendi. Daha 7 günlüğüz. Bugün tahlil için gideceğiz. Yine dualarınıza ihtiyacım var.
Elibo Downtowngirl canım korkma yeni doğanlarda henuz kanı senden oldugu için aldıkları yuksek cıkma riski olaliyormus ama tabiki riske etmemek için tekrarlattıyolarmış bize hemşire ole sölemişti
Tugcemd Downtowngirl hiç korkma benim bebegiminde yüksek çıkmıştı kistik fibrosiz diye bi hastalık var dediller bebegimde daha sonra tekrer kan alındı temiz çıktı şükür sonra araştırdık soruşturduk bebekler yeni dogdugunda yüksek çıkma olasılıgı çok oluyormuş hiç korkma
Erke Downtowngirl bebeginz nasil acaba şuanda iyidr inşallah bizmde yksek ckti üzntden ölcem artk napıcm bilmyrm
Downtowngirl Cerrahpaşa da test yapıldı yine yüksek çıktı takip altına alındık her ay kan verecez. Aşı olursa hastalanırsa falan hep kan verecez takip edecekler Ümit ediyorum inşallah bş esonrakinda tamamen normal çıkar inşallah
Elvanguzel Downtowngirl merak etme canım bazen yanlış alabiliyorlar benim kızımda da yüksek işte riskli olabilir dediler gittik tekrar verdik orada ki doktor bazen yanlış alabiliyorlar bebekler hassas olduğu için demişti bilmeyen yeni stajyerler alıncada yanlış oluyor maalesef 10 gün sonra sonuç çıkacak aranmazsaniz bir sıkıntı yok dediler o günler bana zulüm gibi gecmisti çok şükür aradık bir sıkıntı yok dediler Yeni farkettim baya eski post Umarım iyidir bebeğiniz
Tugcemd Tubadgn_ yinede korkmayin bazen yenidoganlarda yuksek oluyormuş 2. Tapuk kanini aldirin bekleyin