Seyturak zamloss123 ağrı yapmıyor ama çorap ayakkabı vs giyemiyorum ya çorabın o incecik lastiği sanki kesiyor bileğimi. İnşallah doğumdan sonra düzelir yoksa yaşadık
zamloss123 Seyturak bende hep terlik giyiyorum dışarı çıkarken bile ayaklarım sığmıyor hiç bişeye bide agrı yapıyor bende
Zuhalsareelif zamloss123 bol su tuketıyormusunuz yuruyusler yapıyormusunuz Allaha sukur odemem olmadı cunku genelde oturmamaya gayret edıyorum zorlansamda sımdılık odem olusmadı bırde ben cok su ıcıyorumda aynı zamanda ve maydanoz da tuektıyorum
Harleyqueen Zuhalsareelif Ben devlete gidiyorum da yani pek ilgilenmiyolar malesef o yuzden bende ne sıklıkla gitcegimi falan bılmıyorum erken dogum rıskım yok ama yinede korkuyorum
Ozlemkrsn Zuhalsareelif kafasi aşagida dedi dogum pozisyonunu almiş yani iyi birsy dedi, evt kalp gibi atiyor 😍
Naneliayran Zuhalsareelif enfeksiyon için antibiyotik kullandım ama azalmadı ağrısı canıma okuyor, kuranlar için mg takviyesi alıyorum iyi geliyor
Naneliayran Zuhalsareelif öyle mi çok zor dimi, ağrısı hiç bi şeye benzemiyor. Sanki bacak aramı koparıyorlar. Bi de erkek Doğum riski yapar dedi doktor 🤷🏻♀️
Gzmnrayd Zuhalsareelif bende cuma gunu gidicem enerjim cekilmis gibi hissediyorm.hic bi is yapasim gelmiyor.yurumek zaten iskence .evden cikmak istemiyorm artk.iyki agirladmadsn herseyi yaptim doya doya.smdi uyumak bile yoruyo
Gamze68777 Naneliayran bende vücud olarak çöktüm gerçekten 35deyimbelim kopuyor yemek yiyince rahatsız oluyorum
Naneliayran Gamze68777 Allah yardımcınız olsun cidden çeken bilir. Tabiki şikayet değil Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın ama bazen diyorum ki dayanamıyorum ağrı bi yandan kaşıntı bi yandan kızım şu an ters bi de baya bi baskılıyor zor ya
Gamze68777 Naneliayran aynen tabii şikayet değil allah bize anne olmayı nasip etmiş çok şükür, ama çok zormuş annelik. Dişlerin ağrıyor kanıyor burnum kanıyor, kemiklerim ağrıyor, nefes nefeseyim eğileyorum 😅