Aycan01 Gebebiri kuzum bende 6+4 te gitmiştim göremedik doktor endişelendi ama vajinal muayneyle göründü çok şükür vajinal muayne yaptırdınmı
Tuana_ Gebebiri çünkü bende evde test yaptım hastaneye gittim ultrasyon da baktı hiç birşey görmüyorum ben dedi kan ver dedi kan verdim onda belli oldu 1 hafta sonra kontrole çağırdı o zmaan gördü keseyi felan
Csgoneng Gebebiri biz de 6. Haftada keseyi görüp 8. Haftada kalbini duymuştuk bebeğimizin, herkesin beta hcg değeri ilk kan testinde 700-800 civarı çıkarken benim 36 çıkmıştı, şimdi 35. Haftamızın içinde doğum için gün sayıyoruz dert etme lütfen 🥰
Csgoneng Muzlupuding evet evet hem de at koşuşu gibi güm güm bu ufacık susam tanesinden bu ses nasıl gelebilir diye insan çok şaşırıyor duyarsın hiç merak etme 🥰
iros_hera Benim de öyle olmuştu, karından bakıyoruz bakıyoruz kese boş, Dr istersen vajinal bakalım çok küçüktür gözükmez karından demişti baktı ve gördük.5. haftadan itibaren kalp atmaya başlıyormuş biz minicik görmüştük atışını
Sehrbnon12 Gebebiri ben kalp atısını ve bebekleri de 7 haftada gördum ikiz bide cok sukur sende telaş yapma keseleri de basta gördum bebekleri görememistim
Tuba27nur çok yaygın bir durum yüksek ihtimal geç döllenmedir. adet döngün kaç gün sürüyor düzenli midir?
Gebebiri Tuba27nur evet düzenli her ay aynı gün olurum pek fazla şaşmaz yılda 2 kez falan hava değişimi olduğu dönemlerde en son 15 martta olmuştum
Nazorl Gebebiri 8. Haftaya kadar ne kalp atışı duyduk ne bebeği görebildik şimdi 36+3 teyiz üzülme ve korkma Allah’a bol bol dua et inşallah hiç bir sorun olmaz daha çok erken