Beybiannesi 22+5 den selamlarr 🤍 mide bulantılarim bitmedi bide 2 gündür mide ekşimesi ve yanması eşlik ediyor 🤦 bunun için ne yapmam gerekiyor iyi gelen ne 🤷
Ssennn Beybiannesi Tamda mide yanmasına uyanmışken bu postu görmem “Rennie duo” mide için eczaneden alıp içebilirsim tabi doktoruna danışarak şurup şeklinde yuttuktan bir dakika sonra miss ne yanma kalıyor ne bir şey 🥰😊
Melis2015 Beybiannesi geçmiş olsun faydası yok canım hele ki o yanma mahvediyor insani şuruplar denedim ilaçlarla caylarla neler neler geçmedi 38 haftalık gebeyim saçlı olacak o yüzden yanıyor diolar sagliklisyla dogsunda cektiklerim düşünmüyorum
byzza16 Beybiannesi ben doğuma gidene kadar cayır cayır yanmıstım 😄 İnşallah size şuruplar fayda eder 🙏 Rennie Duo ve Gaviscon şuruplari kullanmıştim doktorunuza sorup alabilirsiniz ☺️ Birde naneli şeker veya sakız biraz hafifletiyordu bende
FatmaNur_27 Beybiannesi geceleri asla uyuyamiyodum mide yanmasından doktor şurup yazdı çok rahatladım
Beybiannesi Ssennn Ssennn ay çok teşekkür ederim ya 🤩 2 gündür ve şuan kötü haldeyim inşallah iyi olur sorayım doktoruma 😌
Aksakal1907 Melis2015 benim bulantım kusmam yok çok şükür ama mide yanması var 5 haftalıkken başladı şuan 9+4üm bendeki yanma saçlı olmasıyla alakası yoktur sanırım ☺️
Beybiannesi Melis2015 yaa mide bulantılarim bitmeden bide bu başladı 😂 saçlı olcak muhabbeti hep oluyor eskiden hep öyle derlermiş o nasip artık ama bende çok saçlı doğmuşum bana çektiyse yandikk doğuma kadar 😂🤦
mucizevar 25 hafta öektpo yanmayı.yatamıyordum hiç.doktorum lansor verdi geçen gün yaşadığımı hissettim
Beybiannesi byzza16 valla deniycem bakalım doktorum kullanabilirsin dedi onu ama inşallah geçer ya 🙏😂 doğuma kadar çıkarcam herhalde diyordum bide yanma çekicem sanırım 🤦😂
NehirAlper Esom40 hayatımı kurtaran hap :) Benim dr um verdi ama sen kendi dr una danış almadan önce yine de
Beybiannesi Melis2015 son aya kadar bulantıdan çıkarıcam diye uzulurken bide bu çıktı 😂🤦 bide midem zaten rahatsızdi benim Reflü vardı o ilerlemişti iyice yanar tutuşurum artık hayırlı uğurlu olsun bana 😂😂
Melis2015 Beybiannesi aynen öyle Allah yardımcınız olsun İnslalah sonunda sağlıcakla kawusalimda gerisi boş
Annecik03 Beybiannesi ilk gebeligimde 18. Haftamdan doguma hatta dogumdan sonra bi 3 ay daha mide yanmasi cektim. gaviscon kullaniodum fayda etmiodu, soguk sut, soguk salatalik ve tuzlu kraker kurtaricilarimdi 😊
Dilosss167 Beybiannesi Beybiannesi bende 20 haftaya kadar bulantı oldu şimdi de mide yanması baharatlı şeyler kızartma vs tükettiğim an daha da artıyor zeytin çok yakıyor. Rennie duo kullandım faydasını gördüm ama en çok yudum yudum soğuk süt içmenin faydasını gördüm