Berencim Ayıma geldim ve sürekli hastalandığım ve iletişimde sıkıntı yaşadığım için 2. Kere doktor değiştirmek zorundayım 😕 şimdi yeni bir doktor bulmam gerekiyor ama bu sefer başka değiştirme şansım da yok 🫥 yaşanmış tecrübe ve 2. Olduğu için sezeryan ile ilgili öneri bekliyorum sevgili hamişler🫠
Gamze_akgunn Berencim umi plaza da cenk aşkalli var ben bi kere gittim bida ayrılamadım harika ilgili bilgili biri
Yigitinannesi_ Berencim hayat hastanesi Nazmiye şentürk 30 yıllık kadın doğumcu tam bi anne şefkati var çok bilgili ilk oğlumda onda doğdu 2.de onda doğacak hamileym gene onu tercih ettm
Bsrak Berencim Bülent Kayhan fsm de kendi özel kliniği var , ben tüm hamilelik sürecimde doğumda çok memnun kaldım tavsiye ederim
ogrencianne35 Berencim embiye yılmaz hem telefon numarası da veriyor istediğiniz zaman ulaşabiliyorsunuz 💐
Kubrailkan Ben 6.haftadan beri Merve olguna gidiyorum Anadolu Hastanesi’nde. Hemen yan odadaki murat beyi de çok tercih ediyorlar 🥰💕
Eslpyrz Ziya Çetin muaynanesine gidiyorum cekirgede tavsiye ederim araştır da zaten yorumları göreceksin
Seliinnn Nail’e Gökçe er Fsm de muayenehanesi Hayat hastanesinden çıkıp kendine yer açtı Çok tatlı güzel bir bayan çok memnun kaldım