Kızlar merhaba biraz uzun olacak ama hepsini anlatmak istiyorum 34.haftamdaydım covidin yaygın olduğu zamanlarda grip olduğumu sanmıştım meğerse covid olmuşum bir öksürük başlamıştı resmen ciğerim sökülüyodu göğüs kafesim daralmaya başladı nefes almakta zorlanıyorum artık neyse hiçbişeyim yoktu öksürük kesilmişti derken birden başladı tekrar sesim kısıldı öksürüyorum ama hiç ara vermeden dakikalarca sonra karnıma bi sancı girdi eşime söyledim hastaneye gittik neyse ben sancım olduğunu söyledim hemen alttan muayene ettiler ve açılmam başlamıştı 3 cmdi benim hemen yatışım verildi üç gün hastanede yattım dogumu durdurmak için iğneler falan yapılıyor bebek için ciğer geliştirici iğneler falan derken doğum durdu tabi benim o sırada nişanın da gelmişti taburcu edildim gayet iyiydi öksürük dışında işte iki hafta geçti atlattım hiçbişeyim yok kuzenimin düğünü vardı düğüne gittik oynadık pazara gitmiştim tabi bu sırada ben hastanede kalırken kayınvalidem bana refakatçi oldu biz eve geldik bu defa o covid oldu evde geçirdi ama baya ağırlaştı yoğun bakımda yattı bi hafta neyse bi gece yine böyle iyiyim gündüz bütün işlerimi yaptım markete gittim geldim yemek yaptım yedik uzandım uyumusum neyse uyandim tuvalete gittim biraz zorladım kendimi sancım başladı çıktım hemen uzandım takip ettim sancıları düzenli geliyo eşime haber verdim hemen annesini aradı tabi kadın hastanede napsın gelemez bende annemden uzaktayım ama halam var yanımda annem gibi eşim halamı almaya gitti ben hemen duşa girdim sıcak duş aldım üstümü giyindim halam geldi baktı ben iki büklüm olmuşum hemen hastaneye gittik alttan muayene ettiler 5 cm açıklık doğum başlamış denildi ama benim öyle abartılacak kadar bi sancım yok adet sancısı gibi vuruyo geçiyo hemen neyse yürüyerek doğumhaneye çıktım doğumhane doluydu sen biraz yürü şurda şurası boşalıyo dediler bende yürüdüm yürüyüş yapıyorum koridorda neyse beni aldılar içeri çatala çıktım eve direk lağman yaptı zaten tuvalete gittim açılmaya baktı 6 cm olmuştu ama benim hala öyle bi sancım yok neyse tekrar çatala çıktım suyumu patlattı sık kendini büyük tuvaletini yapıcaksın dedi neyse ben ıkınmaya başladım kesti direk ama oda acımadı sadece yandı biraz iki üç ıkınmaya bebeğim doğmuştu bende ne bilim bu kadar kolay olucagını doğumda hiç zorlanmadım desem yeridir ama dikişler tam bir eziyet tekrar doğum yapmayı tercih ederim ama o dikişler olmasın baya uzuuuuun oldu farkındayım ama anlatmak istedim☺️☺️☺️