Gzeemmm Arkadaşlar merhaba 🌺 hamileliğiniz in ilk aylarında regl sancısı gibi yada regl olmuş gibi hissettiğiniz anlar oldu mu bazende kasık bölgesinde yürürken ya da ayağa kalkınca kasılma gibi bir his yaşadınız mı sizler de ?
Mihrisah20200 Gzeemmm evet ben şuan 6aylik olucam Allah’ın izniyle bı hafta sonra hallen de var o ağrılarım karnım üst taraf alt tarafı komple ağrı yapıyor bebek yerleştiği için canım ama çok başarırsa dinlensen de geçmese doktora git
Sblonbs Gzeemmm Tabikiii :)) eğer yaşıyorsan hiç endişelenme :) benim 2.gebeliğim ikisinde de adet ağrısı gibi ağrılar yaşamıştım, sürekli gidip çamaşırımı kontrol ediyordum oldum sanıp :) ilk 3 ay içerisinde yaşanıyor hele ki adet tarihlerinde
Gzeemmm @Sblonbs teşekkür ederim bende durmadan adet oldum ya da bebeğim düşecek korkusuyla kontrol ediyor um kanamam oldu sanıyorum ama hiç bir şey olmuyor çok şükür.🤗
Gzeemmm @Mihrisah20200 yok geçiyor anlık gelen bir his ortalama 2,3 dk falan dir sancılanma hissi öyle uzun surmuyor
Mihrisah20200 Gzeemmm ya normal benimde öyle mesela az önce bile sanki kemiklerim iç içe girdi ama geciyir iki dknsinra falan kafana takma çok
Sblonbs Maalesef kuşkuya düşürüyor bu ağrı ama hiçbirşeycik olmaz korkmayın :)) içiniz rahat olsun, hamilelik başlı başına ağrılı bir süreç :))