Tugcemm61 Karelinannesi Çok sağol canım. İnan bir haftadır daha çok ağrım vardı. Uyuştururken birazcık acıdı onun dışında 2 saniyeye bitti gitti şükür. Sonrasında biraz ağrım oldu ama şuan mis gibiyim şükürler olsun
Karelinannesi Tugcemm61 hangi dişindi peki canım benimde alt yirmilik dişim fena durumda. Küçük bi parçası kırıldı ve sinir ortaya çıktı sürekli birşey değdiğinde dişime vuruyor ağrısı
Findik92227 Tugcemm61 hangi dışını çektirdin canım boşluk ne olacak peki hiç anlamıyorum dış konusundan bu güne kadar hiç dişçiye gitmedim ama bayram tatilinden sonra gitmem lazim dayanamiyorum bu ağrılara 😑
Tugcemm61 Karelinannesi Benimde sağ üst 20 lik canım. Onların hiç şansı olmuyor ve mahvediyorlar. Dayanmaya çalışma bence. Karanfil, tuz, sarımsak, uyuşturacak bir sprey, fırçalama, gargara hepsini yaptım inan hiçbir şey fayda etmedi
Tugcemm61 Findik92227 Canım benim bu zamana kadar çekmemen gerçekten mükemmel bir şey.Benim sağ üst 20 lik dişimdi. Eğer dayanma sansım olsaydı dayanırdım çokda zorladım. Kurtarılacak bir diş de değildi. Malesef enfeksiyon oluşumu bebeği daha kötü etkiliyor. Bu süreçte kime sorarsan sor dişini yaptırman ve antibiyotik kullanman gerektiğini söyleyecekler.Anestezi zarar veriyor yada gebeyken diş yapılmaz gibi şeylere sakın takıp ta enfeksiyon durumun varsa bunu ilerletme. Gebelikte kullanılan anestezikler gayette var.İnsanlarımız gerçekten profesör olmuş her şeye konuşuyorlar. Bence doktorunun onayıyla geç olmadan git. Ne sen acı çek ne de karnındaki senin çektiğin acının stresinden etkilensin yada Allah korusun enfeksiyonundan.Yaptırmaktada bir şey yok. Güçlü ol çabucak bitecek inşallah
edis22 Tugcemm61 benimkide gebelikte 2 si bozuldu. Kanal tedavi ve dolgu gerekiyor ama icimden gelmedi kullanilan maddeler bebegime zarar verir diye. Dr dedi simdilik gecici dolgu koyalim agrisini onlesin dogumdam sonra yapalim dedi oyle yapti ve ise yaradi. Sizde bence simdilik gecici dolgu yaptirin
Tugcemm61 edis22 Canım benim bu süreçte ambalajlı ürün tüketmek bile doğru değil. Tabikide bende sonuna kadar dayanmaya çalıştım. Bebeğime zarar gelsin ister miyim. Ama bu acıyla bebeğime verdiğim stres daha kötü ve enfeksiyon bebeğe geçebilir. Hemşireyim bende araştırıp dayanmaya çalışıp öyle yapıyorum bir şeyleri. Ama artık son raddesinde olduğu için mecburen böyle oluyor. Dolguluk yada başka bişeylik olsa ben neden çekin diye tutturayım. Buna doktor karar veriyor.Emin ol dişindeki enfeksiyon bebeğe geçerse bu çok daha tehlikeli
Arzz Tugcemm61 tuzlu sirkeli suyla çalkala parol iç karanfil çiğnemek çok işe yarıyor Dr a sordum zararı yok dedi dişçiye gideceksen Dr dan izin belgesi gerekiyor benim Dr dayanabildi gün kadar dayan dedi çok zor geçti ama dayandım karanfil cignedim
Tugcemm61 Arzz Malesef canım her şeyi yaptım hiçbiri tesir etmedi. Son çarem çekim oldu. Yoksa hamile olmasam bile çekimş kabul etmek istemezdim ama malesef öyle oldu
edis22 Tugcemm61 enfeksiyon yok benimkinde. Dolgu vardi onceden o dolgu dustu. Bide zaten 2 dr’a gostersim hamilelikte filim cekemeyiz ki net ne oldugunu anlayabilelim ona gore tedavi edelim dedi. Oyuzden simdilik gecici dolgu yapalim sonra tedavi ederiz dedi. Sizinki nasil tabi bilemem. Enfeksiyon yuksek olursa tabi tedavi etmek gerek. Gecmis olsun
Findik92227 Tugcemm61 çok teşekkür ederim içime şu serptin yorumunla en kısa sürede gidecem dayanamıyorum ağrıdığında çok korkuyorum ama bu ağrılara katlanmak daha zor ve dediginiz gibi bebek için de sıkıntı olabilir enfeksiyon falan varsa o yüzden gidip kurtulacam inşallah
Tugcemm61 edis22 Evet benim 20 lik dişim olduğu için filme gerek duyulmadı. Dolguyla yada kanalla kurtarılamayacak boyuttaydı ki 20 lik diş önemli değil. Keşke öyle dolguluk olsaydıda bekleyebilseydim. Çok sağolun. Sizede geçmiş olsun
Tugcemm61 Findik92227 Canım beniö sakın korkma. O koltuğa oturduğun da uyuşturmak için yaptığı iğnenin çektiğin acının yanında hiç bişey olmadığını görüceksin. Bak ben hemşireyim sağ sokdan duyduklarım beni bile etkileyecek nerdeyse buna izin verme. O koltukta sadece rahat olmanı istiyorum senden. Rahat ol ağrıdığında doktoruna söyle ara versim gerekirse ki hamile olduğun için öyle de oluyor. Korkulan sey stres kaynaklı doğum vs olması ki oda senin elinde. Sadece inan sakin olucaksın. Seni rahatlatmayı çok istiyorum çünkü burda çok negatif konuşan korkutan insanlar var. Sakın etkilenme. Aç izle videoları doktorları aynı şeyi söylicekler. Dişin yaptırılması gerekiyor. Şimdiden önlemini al. Ben çektirdim ve çok rahatım Allahıma bin şükür. Bebeğimde çok iyi. Her şey senin elinde🌸
Findik92227 Tugcemm61 ay inşallah korktuğum gibi acımaz benim ağrı eşiğim düşük hiç dayanıklı değilim ama dayanmam lazım cesaretlendirdin beni dünden beri ağrımadı ama yine de gidicem yapılması gereken bi şey varsa yaptiricam ki bi daha ağrımasın geç olmasın Allah herkese sağlık versin inşallah
Tugcemm61 Findik92227 Amin inşallah canım benim. Şimdi iyi olsada sonra birden ağrımaya başlarsa daha kötü olur. Belki suan basit bi işlemdir. Bişey de hissetmiceksin sakin ol yeter.Çok geçmiş olsun🌸