Damlademir canim 2 yil evvel dogum yaptim. Yikamiyorlae siliyoar steril bi havlu ile senin verdigin hastane cikisini giydirip bi güzel kundak yapip getiriyorlar :) ben doktorumdan memnundum ceyhun ateş ama dogum sonrasi hastsneden memnun kalmadigim icin suan medara gidiyor 2. Gebeligim medarda dogum yapicam ins.
Yani odalaei temiz degildi, ilgi alaka yoktu. Yenidogan hemşireleri hic yardimci olmadilar ben emziremedim ilk etapta zaten sezaryandi yatiyosun yani dogrulma şansin yok o pozisyon da bebegi emzirmek zoe bebekde tutmuyo memeyi zorla ayaga kalktim oturdum oyle denedik gene tutmadi memeyi kimse yardimci olmadi saatlerce ugrastim pandemi esimle tek kaldik kimsede yoktu esime demisler git slikon uc gel bizim yapcak biseyimiz yok onlada tutmadi kizim mama verelim dediler tam 3.5 saag sonra buzzz gibi bi mama geldi kizim tabi onuda icmedi artik gece saat 4 falandi doktorum geldi kontrolede dedi niye agliyosun hocam emmiyo dedim
Dogrulttu arkama yastik koydu benegi verdi kucagima o emzirtti resmen..
Odalar banyolar leş gibiydi ama ilk etapta doguma gidene kadar bekledigim oda 1 gece kaldim hatta orada miss gibiydi ama orada kaldirmadilae daha sonra normal odaya aldilae yataklar kirik vs ne bilim bir daha gitmem dedim iste :)