Dilekkkk Haticemustafa kuzum korktmak istemem ama erken doğumlar falan bu ara herkes de görüyorum ya ne olur ne olmaz dursun kenarda die hazırlim die herşeyinden azla fazla var o yüzden daha almicam kıyafet battaniye falan 🙏😍
Haticemustafa Dilekkkk hayirlisi olsun cnm sen oyle erken dogum vs. Onları düşünüp kendini strese sokma hayirlisiyla olur herşey 🤗
Dilekkkk Denizliche maşalalh 🙏 bende 25 olucaz işte a dan z ye herşey hazır odası kıyafeti arabası çorabı na kadar 😀
Denizliche Dilekkkk ne güzel aslında burda okuduklarim hep moralimi bozdu ,erkenden bişey almayın diye ama mantıklı olan erkenden yavaş yavaş almak hem bütçeyi zorlamaz hemde agirlastigimiz zaman bizi
Dilekkkk Fulyag maşalalh kuzum Rabbim sağlıkla gelmesini nasib etsin inşallah😍 bende bi haftaya yapar kaldırım ahaha heves işte duramıo insan
Dilekkkk 33NAZ ahaha bende valla daha 12 haftalık dı bebek arabasını almıştık 😀😀😀🤩 yerim aynen güzel duygular.
Rumeysaylz Dilekkkk 30+4 haftalığım 😊 daha alışverişin bile bitmedi canım bu ay onu tamamlamayı düşünüyorum diğer ayda çantamı hazırlarım inşallah. Allahım korusun bebişlerimizi erken doğum riski falan olmadığı sürece biraz ağırdan almak iyi gibi
Dilekkkk Rumeysaylz Rabbim sağlıkla nasib etsin de bi Şekilde hazırlanır orası öyle 😍 ben tez canlıyım ondan biraz hemen olsun diye yırtınıyorum 😂
Dilekkkk 33NAZ kaçıncı haftadasın 😍😍 ama bişe diyim mi bende ilk hamile oldum u öğrendim direk kız dedim öyle de oldu