Dilekkkk Kızlar merhaba 24+5 iz ama En başından beri her şeye acele ettim dayanamadım cinsiyet öğrenmeden gittim kıyafetler aldım falan şimdi de düşünüyorum acaba çanta hazırlasam çok mu erken kıyafetlerini iki kere yıkadım tozlandı diye daha yavrum giyemeden eskiyecek 😀 Ütülesem hurç yapıp valizin içine koysam bir şey olur mu tertemiz hepsi daha yeni yıkandı kokmaz değil mi 107 gün var daha ama 🤔🙄🤩
Esrasaglik Dilekkkk Maşallah çok hızlısın canım 34+1 haftayız daha orta da çanta yok tamamlanmış alışveriş de yok😂 Madem her şeyi tam dediğin gibi yap bir şey olmaz ☺️
Deletedmom434 Dilekkkk 27+6 haftalık olduk anca kıyafetlerini yıkadım hastane çantasını 34-35 haftamda hazırlamayı düşünüyorum
Ayse1608 Dilekkkk 30 da yıkadım ütüledim çantamı hazırladım ama eksiklerim vardı 34 olduk şuan tam hazır çantamız
Dilekkkk Deletedmom434 durup durup çıkarıyorum çocuk gibi onlarla uğraşıyorum 😂 dedim kaldırayım yoksa giymeden solacaklar ama kararsızım
Gencanne01 Deletedmom434 34 35 bıraz geç olabılır canım doktorlarda 32 den sonra hazır olmalı 35 den sonra arabanızda taşıyın dıyolar
Dilekkkk Esrasaglik sağol kuzumm bence sen de bir an önce hazırla 😍 sorma. Her şeyden fazla fazla var bir de 😀 annem sararırlar falan dedi de 3 ayda da sararmaz heralde hurçla valizde
Ozgemir05 Bende 34+4 üm eşyalarımız tam gibi kıyafetleri tam çok şükür yıkadım ütüledim hepsini sadece benım bir iki ufak eksiğim olduğu için valize koymuyorum onun dışında hazır sayılır bu hafta yıkayıp ütüledim ben
Dilekkkk Ozgemir05 İşte ben de o haftaya kadar durursam tekrar tozlandı die yıkarım İki kere yıkadım şimdiden daha pozlanmıştır diye Solacak 😀
Deletedmom434 Dilekkkk hahahha😂 bende öyleydim en sonunda yıkadım paketledim dolabına koydum artık bakmaya değil dolabını bile açmaya kıyamıyorum😂
Esrasaglik Dilekkkk Sararmaz inşallah ya🙏🏻 Bende 36 ya kadar tamamlamış olurum diye düşünüyorum 🤔 Sonra da ev temizliği ile uğraşırım 🤷🏻♀️
Deniz2961 Dilekkkk hahahah bilmem yıkadım utuledım de hazırlamadm ki hala eksiğim var banyo urunleri gbı🙈🙈😂😂
Dilekkkk Deletedmom434 yerim ya 😍🙏 valla sorma kıyafetlerini eşyalarını bile gözümden sakınıyorum şimdi ne güzel birşeydir 😊
Dilekkkk Deniz2961 e onları dolanına koycannn bence çantanı yap sen ben 30 a gelmeden hazır ederim hatta hurç almaya çıkcam biraZdan dayanamam akşama hazır ederim ahaha çok tez canlıyım malesef 😀
Dilekkkk Maviss35 maşallah kuzuma 🙏 ya böyle erken den hazırlamamın bi zararı olmaz yani herlde nasıl olsa herşeyi hazır ni ütü olcak koncak sararıp kokmaz diye düşünüyorum ama