Duha35 BusraAltin güzel çekim yapıyor mu acaba. Konuşma fırsatım olmadı. Yaptırmayı istiyorum ama insallah işini düzgün yapıyorlardır
BusraAltin Duha35 bende istiyoerum eşime de soyledim ama kadin dogum kisminda fotografciyi hic goremedim gorusmek icin. Cmt rqndevum var sorayim bakayim
Gozi Duha35 Bilgi aldınız mı ben de düşünüyorum ama açıkçası fiyatları biraz yüksek geldi albümlü 1200 tl albümsüzü bi işe yaramaz ztn
Duha35 Gozi yok daha bilgi almadım. Hastane ücretine dahil değil mi. Kaç tane poz çekiyorlar söylediler mi
Smyrabahar Hem mail atıyorlar tüm çektiklerini hemde baskı olarak veriyorlar bide bebek kartı veriyorlar aldığınız pakete göre değişiklik gösteriyo
Duha35 Smyrabahar fotoğrafları kaliteli mi . Birde sadece odada mı çekim yapılıyor. Kaç poz çekiliyor. Ay kusura bakmayın üst üste soruyorum
Smyrabahar Duha35 kaliteli canım profesyonel makine ile çekim yapılıyo zaten hatta bulabilirsem İnstagram hesapları var paylaşırım seninle
Gozi Duha35 Hayır değil bende broşür var paket paket istediğiniz şeylere göre değişiyor albümlü paket 1200 tl
Eymenebrar Duha35 umarim xanm 2 cocumu baska hastanede yaptim onlarin icindeydi bunda bi bilgi vermediler direk 9 bin tl dedi dogum ucretino riskli dd oldu icin soramadm baska seyler
Duha35 Gozi Google’dan img yükle yazın. İlk siteye girin. Yüklemeye başla yazısına tıklayın fotoğrafı seçin yükleyin. Asagıda resmî kopyala seçeceğine tıklayın. Sonra buraya yapıştırın oluyor.